hej hej :)
jag har en liten fråga är det någon som vet hur man man gör friterad kyckling som dom brukar vara på kinaresturanger?
det är ju sååå gott!!
tack i förhand// martina
The_mama97mia21 juni 2011
Jag skulle söka på tempurasmet - jag friterar aldrig själv.
Tror det helt enkelt är kycklingfilé i lämpliga bitar i frityrsmet o sen bzzzzz i oljan till bra färg.
Ungarnas favvo när vi är på thai eller kina rest.
jas6521 juni 2011
Gör en Pate au frire smet ( Frityrsmet)
4 dl vetemjöl.
3 dl öl.
2 ägg gulor.
2 msk olja.
Salt och ev paprika pulver eller vitlök.
Vispa ägg vitorna till hårt skum och blanda i strax vid fritering.
Mvh
Höfta inte när du gör frityr smeten och var noga med måtten.
hej hej :)
jag har en liten fråga är det någon som vet hur man man gör friterad kyckling som dom brukar vara på kinaresturanger?
det är ju sååå gott!!
tack i förhand// martina
Jag skulle söka på tempurasmet - jag friterar aldrig själv.
Tror det helt enkelt är kycklingfilé i lämpliga bitar i frityrsmet o sen bzzzzz i oljan till bra färg.
Ungarnas favvo när vi är på thai eller kina rest.
Gör en Pate au frire smet ( Frityrsmet)
4 dl vetemjöl.
3 dl öl.
2 ägg gulor.
2 msk olja.
Salt och ev paprika pulver eller vitlök.
Vispa ägg vitorna till hårt skum och blanda i strax vid fritering.
Mvh
Höfta inte när du gör frityr smeten och var noga med måtten.
Anders