Hej,
Jag undrar om jag kan frysa denna paj:
Broccolipaj med ädelost och bacon, hittade receptet här. Står knaperstekt bacon... funderar på om det blir helt fel när man fryser den då.
Tänkte göra den idag och bjuda på den i morgon. Ge mig gärna förslag. Kan jag göra den på morgonen? Om jag inte kan frysa in den?
Tack på förhand!
Ha en trevlig helg!:D
boz196516 oktober 2009
Borde gå alldeles utmärkt. Baconet kan iofs mjukna när man tinar upp pajen igen, men smaken är det garanterat inget fel på.
maria_wijk16 oktober 2009
Annars går den ju alltid att förvara den i kylskåp över natten om du ändå skall bjuda på den imorgon.
gimmiahug16 oktober 2009
Skrivet av Metalmaid den 16 okt 2009
Annars går den ju alltid att förvara den i kylskåp över natten om du ändå skall bjuda på den imorgon.
Precis! Är det bara en dag det handlar om behöver du nog inte bry dej om att frysa den.
Jag tror att jag hade förbakat pajskalet och förberett pajfyllningen, antingen kvällen innan eller på morgonen, och sedan satt ihop och bakat alltihop timmen innan det var dags att äta.... kanske det kan vara något?
ann_7016 oktober 2009
Jätte tack för råden! Jag gör nog som sist nämna skrev. Gör pajen och fyllningen var för sig idag och sen bakar jag ihop allt 1 h innan.
Hej,
Jag undrar om jag kan frysa denna paj:
Broccolipaj med ädelost och bacon, hittade receptet här. Står knaperstekt bacon... funderar på om det blir helt fel när man fryser den då.
Tänkte göra den idag och bjuda på den i morgon. Ge mig gärna förslag. Kan jag göra den på morgonen? Om jag inte kan frysa in den?
Tack på förhand!
Ha en trevlig helg!:D
Borde gå alldeles utmärkt. Baconet kan iofs mjukna när man tinar upp pajen igen, men smaken är det garanterat inget fel på.
Annars går den ju alltid att förvara den i kylskåp över natten om du ändå skall bjuda på den imorgon.
Annars går den ju alltid att förvara den i kylskåp över natten om du ändå skall bjuda på den imorgon.
Precis! Är det bara en dag det handlar om behöver du nog inte bry dej om att frysa den.
Jag tror att jag hade förbakat pajskalet och förberett pajfyllningen, antingen kvällen innan eller på morgonen, och sedan satt ihop och bakat alltihop timmen innan det var dags att äta.... kanske det kan vara något?
Jätte tack för råden! Jag gör nog som sist nämna skrev. Gör pajen och fyllningen var för sig idag och sen bakar jag ihop allt 1 h innan.
Trevlig helg på er!