Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjort ströbröd?

  • hanna_s 1 november 2009

    Gjorde smörgåstårta här om dagen och nu står jag här med en massa brödkanter över. Hur gör man eget ströbröd?

  • asasto 1 november 2009

    Du låter kanterna torka och kör dem sedan till smulor i matberedaren krångligare än så är det inte.

  • boz1965 1 november 2009

    Skär brödet i lagom stora bita för din matberedare och lägg det att torka, övertäckt med en kökshandduk (torr såklart :p), på ett varmt och torrt ställe, t.ex. i skåpet ovanför kylen/frysen. Sedan är det bara att köra med finaste rivskivan i matberedaren när brödet är torrt. Vill du ha skorpmjölet ännu finare kan du köra efter med kniven en stund tills du känner dig nöjd med kornens storlek.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.