Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Hej, jag ska ge mig på brysselkål - men vill inte riskera att överkoka den - hur länge bör den koka för att bli "al dente"? Löste sig - jag kokade den i 6 minuter, det blev bra. Litar inte helt på min kokbok - den påstår att sparris ska koka 10 - 45 minuter!
Du får nog sticka i den med en potatissticka och kolla under kokningen.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Hej, jag ska ge mig på brysselkål - men vill inte riskera att överkoka den - hur länge bör den koka för att bli "al dente"?
Löste sig - jag kokade den i 6 minuter, det blev bra. Litar inte helt på min kokbok - den påstår att sparris ska koka 10 - 45 minuter!
Du får nog sticka i den med en potatissticka och kolla under kokningen.