Jag bor utomlands och har inte tillgång till Kesella. Om det ingår i ett recept, är det OK att ta crème fraîche i stället? Någon som vet om det blir ungefär samma resultat, eller stor smakskillnad?
boz196514 november 2009
Crème Fraiche är inte samma sak alls, det är mycket stor skillnad. Kesella är en färskost (kvarg).
Kesella kan du ersätta med "cottage cheese", det borde funka fint.
boz196514 november 2009
Berätta gärna vilket land du bor i så ska jag försöka att hjälpa dig vidare.
catarina6814 november 2009
Hej,
Jag bor i Luxemburg. Här finns cottage cheese.
boz196514 november 2009
OK! Låter fint. Skillnaden mellan Kesella och Cottage Cheese är att Kesella är slät medan Cottage Cheese är "klumpig", men det fixar du med en stavmixer. (Y)
Jag bor utomlands och har inte tillgång till Kesella. Om det ingår i ett recept, är det OK att ta crème fraîche i stället? Någon som vet om det blir ungefär samma resultat, eller stor smakskillnad?
Crème Fraiche är inte samma sak alls, det är mycket stor skillnad. Kesella är en färskost (kvarg).
Kesella kan du ersätta med "cottage cheese", det borde funka fint.
Berätta gärna vilket land du bor i så ska jag försöka att hjälpa dig vidare.
Hej,
Jag bor i Luxemburg. Här finns cottage cheese.
OK! Låter fint. Skillnaden mellan Kesella och Cottage Cheese är att Kesella är slät medan Cottage Cheese är "klumpig", men det fixar du med en stavmixer. (Y)