Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

i stället för Kesella?

  • catarina68 14 november 2009

    Jag bor utomlands och har inte tillgång till Kesella. Om det ingår i ett recept, är det OK att ta crème fraîche i stället? Någon som vet om det blir ungefär samma resultat, eller stor smakskillnad?

  • boz1965 14 november 2009

    Crème Fraiche är inte samma sak alls, det är mycket stor skillnad. Kesella är en färskost (kvarg).

    Kesella kan du ersätta med "cottage cheese", det borde funka fint.

  • boz1965 14 november 2009

    Berätta gärna vilket land du bor i så ska jag försöka att hjälpa dig vidare.

  • catarina68 14 november 2009

    Hej,

    Jag bor i Luxemburg. Här finns cottage cheese.

  • boz1965 14 november 2009

    OK! Låter fint. Skillnaden mellan Kesella och Cottage Cheese är att Kesella är slät medan Cottage Cheese är "klumpig", men det fixar du med en stavmixer. (Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.