Jag skulle vilja ha tips på rätter som man kan servera kalla... Jobbar lite extra på mitt jobb och lagar då mat till olika grupper inom kyrkan och de skall ha mat några gånger i månaden... och det passar bästa att servera kall mat.. så vad gör man för något? sist gjorde jag pastasallad men vill ha mer tips
enAnnan26 september 2008
Lite plocktallrik kanske:
Några oliver, ett gott bröd, kallskuret (skinka, kalkon, rostbiff) grönsaksstavar och en god röra eller dip.
Tunnbrödrullar med goda röror, vikta som wraps och sallad.
En del pajer är ju goda kalla.
Kycklingfilé och potatissallad med vinägerdressing och sockerärter, röd lök och broccoli.
monac26 september 2008
Har du inga kok eller varmhållnings möjligheter?
Sweetheart_87_26 september 2008
jo det har jag men de bästa är om det är kallt när det skall serveras.
Jag skulle vilja ha tips på rätter som man kan servera kalla... Jobbar lite extra på mitt jobb och lagar då mat till olika grupper inom kyrkan och de skall ha mat några gånger i månaden... och det passar bästa att servera kall mat.. så vad gör man för något? sist gjorde jag pastasallad men vill ha mer tips
Lite plocktallrik kanske:
Några oliver, ett gott bröd, kallskuret (skinka, kalkon, rostbiff) grönsaksstavar och en god röra eller dip.
Tunnbrödrullar med goda röror, vikta som wraps och sallad.
En del pajer är ju goda kalla.
Kycklingfilé och potatissallad med vinägerdressing och sockerärter, röd lök och broccoli.
Har du inga kok eller varmhållnings möjligheter?
jo det har jag men de bästa är om det är kallt när det skall serveras.