Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesella - byta ut till crème fraiche?

  • sussisus 16 augusti 2010

    Om man gör en matpaj med kesella i (äggstanningen) kan man då ersätta kesellan med crème fraiche?

  • Cafelatte 16 augusti 2010

    Hej,

    I kalla såser och röror kan man ersätta Kesella med Crème Fraiche, Gräddfil eller Yoghurt med motsvarande fetthalt.
    Även matpajer, lycka till.

    //Cafemoccha

  • sussisus 16 augusti 2010

    Vad bra, då testar jag!

    Det blir nog kycklingpaj med curry, lite bacon och ananas.

  • Cafelatte 16 augusti 2010

    Hej Igen,

    Härligt det lät med Kycklingpajen, hoppas du fick till det med Creme Fraiche istället för Kesella.

    Själv ska jag precis laga mig en Kantarellsoppa av egenplockad svamp från helgens skogsutflykt.
    Toppad med lite Kesella och Ädelost.

    Ha det gott,
    Cafemoccha

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.