Tänkte jag skulle utmana er lite!!! Jag har diverse ingridienser hemma som jag skulle vilja få i hop... men hittar inget recept....Vad har ni för förslag???
Kokosmjölk
bamuskott
file (kyckling eller kött)
purjolök
minimajs
jas6518 maj 2008
Thailänsk kyckling wook.
kajsa3618 maj 2008
(Y)Tack men vart hittar jag receptet???
har aldrig andvänt kokosmjölk förrut så jag är lite osäker...hur jag ska gå tillväga...:p
GodareMat18 maj 2008
Det är egentligen bara att hetta upp woken och börja med kycklingen (strimlad) och sedan grönsakerna. Kokosmjölken tar du i mot slutet, om den värms för mycket/länge förlorar den kokossmaken och smakar mest grädde...
Skrivet av kajsa36 den 18 maj 2008
(Y)Tack men vart hittar jag receptet???
har aldrig andvänt kokosmjölk förrut så jag är lite osäker...hur jag ska gå tillväga...:p
Jag ville bara säga att detta var ju en jättebra idé (Y)
att få hjälpa med att variera maten man redan har hemma.
kiafia19 maj 2008
Enkelt! :p
Lägg filen i en ugnssäker form
Krydda efter smak...salt, peppar, röd eller grön currypasta gärna lite pressad citron eller pressad lime ...
Skiva purjon och lägg över fileerna ( eller skippa purjon)
Lägg i minimajsen i formen.
Häll kokosmjölken direkt över fileerna (jag brukar vispa kokosmjölken i en skål innan jag häller på den...brukar kunna skikta sej på burken)
In i ugn, ca. 225 grader. Är filleerna frysta tar det lite längre tid annars ca 20-30 minuter.
Koka ris till.
Det här brukar jag slänga ihop när man hungrig kommer hem från jobbet...perfekt för det lagar sej själv och under tiden uppdaterar jag mej med skoltjejen och dukar (Y)
Lycka till! :)
Tänkte jag skulle utmana er lite!!! Jag har diverse ingridienser hemma som jag skulle vilja få i hop... men hittar inget recept....Vad har ni för förslag???
Kokosmjölk
bamuskott
file (kyckling eller kött)
purjolök
minimajs
Thailänsk kyckling wook.
(Y)Tack men vart hittar jag receptet???
har aldrig andvänt kokosmjölk förrut så jag är lite osäker...hur jag ska gå tillväga...:p
Det är egentligen bara att hetta upp woken och börja med kycklingen (strimlad) och sedan grönsakerna. Kokosmjölken tar du i mot slutet, om den värms för mycket/länge förlorar den kokossmaken och smakar mest grädde...
(Y)Tack men vart hittar jag receptet???
har aldrig andvänt kokosmjölk förrut så jag är lite osäker...hur jag ska gå tillväga...:p
(Y)(Y)(Y)
http://www.matklubben.se/recept/thai_chicken_green_curry_17853.html
har ett recept med röd curry också på min sida.
Smaskens!
http://www.matklubben.se/recept/thai_chicken_green_curry_17853.html
har ett recept med röd curry också på min sida.
Smaskens!
Ett förslag.
Kyckling med kokosmjölk
Du har fått bra förslag här :)
Jag ville bara säga att detta var ju en jättebra idé (Y)
att få hjälpa med att variera maten man redan har hemma.
Enkelt! :p
Lägg filen i en ugnssäker form
Krydda efter smak...salt, peppar, röd eller grön currypasta gärna lite pressad citron eller pressad lime ...
Skiva purjon och lägg över fileerna ( eller skippa purjon)
Lägg i minimajsen i formen.
Häll kokosmjölken direkt över fileerna (jag brukar vispa kokosmjölken i en skål innan jag häller på den...brukar kunna skikta sej på burken)
In i ugn, ca. 225 grader. Är filleerna frysta tar det lite längre tid annars ca 20-30 minuter.
Koka ris till.
Det här brukar jag slänga ihop när man hungrig kommer hem från jobbet...perfekt för det lagar sej själv och under tiden uppdaterar jag mej med skoltjejen och dukar (Y)
Lycka till! :)