Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

lasange

 • nadia 30 januari 2008

  Varvar min vanliga köttfärssås med plattorna, sen på med ostsås och lite extra ost.

 • Okänd 31 januari 2008

  Samma som nadia.Plus att jag använder mycket ost.Det är ju så GOTT.

 • Lena 31 januari 2008

  Varvar plattor med köttfärs och vitsås som jag har kryddat med vitlök och andra kryddor

 • anluk 31 januari 2008

  Varvar plattor med köttfärssås och ostsås. Har alltid lite paprika pulver i ostsåsen (+ salt och vitpeppar) I köttfärsen har jag krossade tomater, vitlök, oregano salt och peppar. Viktigt att det är mycket ostsås! Mums får nog ta och göra lasagne snart!

 • Bianca 31 januari 2008

  Jag gör min lasagne ganska precis som alla andra här. Mycket kryddig köttfärssås och en smakrik vitsås, mycket ost. Såg däremot igår på tv:n någon kock som gjorde egen färsk pasta och som verkade perfekt att kavla ut till hela flak att anväda till lasagne. Är det någon som testat detta och isf borde det väl påverka tillagningstiden? Det verkade otroligt lätt och smidigt.

 • 31 januari 2008

  Skrivet av nadia den 30 jan 2008

  Varvar min vanliga köttfärssås med plattorna, sen på med ostsås och lite extra ost.


  samma här:):D

 • Queenie 31 januari 2008

  Jag använder mig alltid av färska lasagneplattor när jag gör lasagne, sen brukar jag använda mig av kryddmixen lasagne fast jag fyller på med lite mer kryddor och så gör jag en ostsås, smaksatt med salt, peppar och muskot. Brukar bli himla gott.

 • farmoringer 31 januari 2008

  När jag gör köttfärslasagne så gör jag köttfärs och ostsås tillsammans. Så besvärligt bara att göra var för sig....Kryddningen blir vad den dagen känner för. Ibland masor av vitlök ibland är den så het så det brinner i munnen, nästan. Men det beror helt på dagsformen som sagt..
  Fisklasagne så blir det lite annorlunda beroende på vilken man gör, Men kyckling brukar också bli som köttfärslasagne. Allt i ett...

 • Chocolategirl 31 januari 2008

  jag älskar verkligen Lasange:p:p det finns en som är jätte god. :p:p man köper lasange botten sedan göra man köttfrärsen mmm men det är ett märke som jag inte vet vad heter, men det är super gott:p:p

 • monac 2 februari 2008

  gör en härlig tomat/qournfärs sås med röda linser,morötter, Chili, monterar på vanligt sätt med ostsås & plattor & smular ner fetaost mellan lagren. rejält med sv.peppar & oregano såklart(Y)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.