Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mos

  • 5 oktober 2000

    Kan man variera potatismos på någor vis?

  • 7 oktober 2000

    Om ni ska äta fisk kan ni låta fänkål koka med och sen mosa tillsammans.Till kött blir det gott att pressa ner morötter t ex.

  • 7 oktober 2000

    Jag brukar koka 3-4 skalade vitlöksklyftor med potatisen, och sedan mosa alltihop tillsammans. Använd rikligt med salt och färskmalen svartpeppar, och så blanda in färskriven, riktig Parmesano-Reggiano ost. (Inte skiten som säljes färdigriven i påsar).

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.