Det går ju att köpa färsk ravioli, tortellini och liknande. Har någon något tips om hur man piffar upp det, med nån sås kanske? Kanske i kombination med att man steker upp dem, det borde väl ge lite extra smak.
Bumbis22 november 2010
På en lunchrestaurang blev jag serverad vegitarisk ravioli, urgott. Dom hade fräst delade coctailtomater, skivad lök och basilika. hällt på smaksatt fraiche (tomat och basilika) och sedan blandat ner den kokta raviolin.
marcusmaddeisak22 november 2010
Hej !
Jag såg på tv en gång (Rachel Ray TV3) att hon gjorde som en lasagne, varva ostravioli och köttfärssås, gratinera med riven ost.
Gör köttfärssåsen ganska blöt så 3-minuters-raviolin blir tillagad.
Annars har du ju "klassikern" där du kokar upp tortellinin, häller på matlagninsgrädde, smular ner Kvibbile- ost så den smälter.
Hälsningar Kerstin
bigganv22 november 2010
Tortellini brukar vi äta så här:
koka dem färdiga i buljong, häll av vattnet, häll i grädde, lite riven parmesan, ärtor och strimlad rökt skinka. Krydda med lite salt och svartpeppar...
alindalinda22 november 2010
gör en creme fraiche-baserad sås till, med svamp, spenat, tomater, oliver och lök i! smask!
Det går ju att köpa färsk ravioli, tortellini och liknande. Har någon något tips om hur man piffar upp det, med nån sås kanske? Kanske i kombination med att man steker upp dem, det borde väl ge lite extra smak.
På en lunchrestaurang blev jag serverad vegitarisk ravioli, urgott. Dom hade fräst delade coctailtomater, skivad lök och basilika. hällt på smaksatt fraiche (tomat och basilika) och sedan blandat ner den kokta raviolin.
Hej !
Jag såg på tv en gång (Rachel Ray TV3) att hon gjorde som en lasagne, varva ostravioli och köttfärssås, gratinera med riven ost.
Gör köttfärssåsen ganska blöt så 3-minuters-raviolin blir tillagad.
Annars har du ju "klassikern" där du kokar upp tortellinin, häller på matlagninsgrädde, smular ner Kvibbile- ost så den smälter.
Hälsningar Kerstin
Tortellini brukar vi äta så här:
koka dem färdiga i buljong, häll av vattnet, häll i grädde, lite riven parmesan, ärtor och strimlad rökt skinka. Krydda med lite salt och svartpeppar...
gör en creme fraiche-baserad sås till, med svamp, spenat, tomater, oliver och lök i! smask!