Funderar på om jag skulle snabbmarinera laxfiléer ihop med limesaft, salt, peppar, rapsolja och lite torkad koriander?
Typ en halvtimme-timme medans laxen tinar ordentligt?
Tror ni att det funkar?
The_mama97mia15 mars 2011
Jomenvisst, så gör jag ofta när jag ska tina fisk eller kyckling, dressar med citron/lime och sen på med kryddor. Så inbillar jag mig att det ger lite smak medan det tinar också.
sussisus15 mars 2011
Bra, för nu står laxfiléerna i ugnen efter att ha marinerats i olja, salt, peppar, limesaft/skal, färsk riven ingefära och torkad koriander.
Till det blir det bulgur och en salsa på paprika (röd o orange), mango, färsk ingefära, mango chutney, limeskal/saft, koriander, olja, salt o peppar. Så ska jag strössla rostade sesamfrön över
sussisus15 mars 2011
Det blev mycket gott!!!
Recept kommer att läggas in.
Funderar på om jag skulle snabbmarinera laxfiléer ihop med limesaft, salt, peppar, rapsolja och lite torkad koriander?
Typ en halvtimme-timme medans laxen tinar ordentligt?
Tror ni att det funkar?
Jomenvisst, så gör jag ofta när jag ska tina fisk eller kyckling, dressar med citron/lime och sen på med kryddor. Så inbillar jag mig att det ger lite smak medan det tinar också.
Bra, för nu står laxfiléerna i ugnen efter att ha marinerats i olja, salt, peppar, limesaft/skal, färsk riven ingefära och torkad koriander.
Till det blir det bulgur och en salsa på paprika (röd o orange), mango, färsk ingefära, mango chutney, limeskal/saft, koriander, olja, salt o peppar. Så ska jag strössla rostade sesamfrön över
Det blev mycket gott!!!
Recept kommer att läggas in.