Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbmarinera lax

  • sussisus 15 mars 2011

    Funderar på om jag skulle snabbmarinera laxfiléer ihop med limesaft, salt, peppar, rapsolja och lite torkad koriander?
    Typ en halvtimme-timme medans laxen tinar ordentligt?

    Tror ni att det funkar?

  • The_mama97mia 15 mars 2011

    Jomenvisst, så gör jag ofta när jag ska tina fisk eller kyckling, dressar med citron/lime och sen på med kryddor. Så inbillar jag mig att det ger lite smak medan det tinar också.

  • sussisus 15 mars 2011

    Bra, för nu står laxfiléerna i ugnen efter att ha marinerats i olja, salt, peppar, limesaft/skal, färsk riven ingefära och torkad koriander.

    Till det blir det bulgur och en salsa på paprika (röd o orange), mango, färsk ingefära, mango chutney, limeskal/saft, koriander, olja, salt o peppar. Så ska jag strössla rostade sesamfrön över

  • sussisus 15 mars 2011

    Det blev mycket gott!!!
    Recept kommer att läggas in.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.