Jag har en påse med hälleflundrafilé i frysen som jag hade tänkt att tina till middag. På påsen står det dock att man ska tillaga dem direkt från frysen. Kan detta stämma? Direkt från frysen till stekjärnet? Någon som vet?
MatAnders5 november 2008
Skrivet av Barnfamilj den 5 nov 2008
Jag har en påse med hälleflundrafilé i frysen som jag hade tänkt att tina till middag. På påsen står det dock att man ska tillaga dem direkt från frysen. Kan detta stämma? Direkt från frysen till stekjärnet? Någon som vet?
Det låter mycket märkligt, jag skulle tina dom först och sen panera och steka. Så gör jag med alla annan fryst fisk.
Lycka till
/Anders
monac5 november 2008
skulle nog göra som det står!
ångkoka försiktigt och göra någon riktigt god smörig vittvinssås till...åååååå vad gott!
monac5 november 2008
okey,:oläste lite mer noga...
du ville steka din fisk,...håller med anders då. Tina ,vänd lätt i bara mjöl och stek i riktigt smör förståss.
The_mama97mia5 november 2008
får hålla med föreg talare... jag har aldrig stekt frusna filéer. Konstigt tips på påsen? Nu är det ju så tunna filéer att de tinar ju fort men ändå. Lycka till!
busan375 november 2008
Jag tinar aldrig fisken först. Bara kryddar och steker. Oftast gör jag det i ugnen på jobbet, (jobbar som kokerska) snabbt och smidigt
marwis5 november 2008
Skrivet av busan37 den 5 nov 2008
Jag tinar aldrig fisken först. Bara kryddar och steker. Oftast gör jag det i ugnen på jobbet, (jobbar som kokerska) snabbt
och smidigt
Tack för tipset!
Ska jag pröva nästa gång (Y)
Barnfamilj5 november 2008
Tack för alla tips. Det slutade med att jag halvtinade filéerna innan jag stekte dem. Använde endast salt, citronpeppar och rikligt med smör. Blev jättegott. (Y)
Jag har en påse med hälleflundrafilé i frysen som jag hade tänkt att tina till middag. På påsen står det dock att man ska tillaga dem direkt från frysen. Kan detta stämma? Direkt från frysen till stekjärnet? Någon som vet?
Jag har en påse med hälleflundrafilé i frysen som jag hade tänkt att tina till middag. På påsen står det dock att man ska tillaga dem direkt från frysen. Kan detta stämma? Direkt från frysen till stekjärnet? Någon som vet?
Det låter mycket märkligt, jag skulle tina dom först och sen panera och steka. Så gör jag med alla annan fryst fisk.
Lycka till
/Anders
skulle nog göra som det står!
ångkoka försiktigt och göra någon riktigt god smörig vittvinssås till...åååååå vad gott!
okey,:oläste lite mer noga...
du ville steka din fisk,...håller med anders då. Tina ,vänd lätt i bara mjöl och stek i riktigt smör förståss.
får hålla med föreg talare... jag har aldrig stekt frusna filéer. Konstigt tips på påsen? Nu är det ju så tunna filéer att de tinar ju fort men ändå. Lycka till!
Jag tinar aldrig fisken först. Bara kryddar och steker. Oftast gör jag det i ugnen på jobbet, (jobbar som kokerska) snabbt och smidigt
Jag tinar aldrig fisken först. Bara kryddar och steker. Oftast gör jag det i ugnen på jobbet, (jobbar som kokerska) snabbt
och smidigt
Tack för tipset!
Ska jag pröva nästa gång (Y)
Tack för alla tips. Det slutade med att jag halvtinade filéerna innan jag stekte dem. Använde endast salt, citronpeppar och rikligt med smör. Blev jättegott. (Y)