Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltsocker eller strösocker?

  • Mandelblom42 14 oktober 2010

    Nu behöver jag hjälp! Jag håller på att göra paradisäppelgelé ( vansinnigt härlig gelé för övrigt) och jag har alltid förut använt vanligt strösocker. Nu har jag hört att det ska gå mycket fortare och bättre om man använder syltsocker. Är det så? Och i så fall använder man samma mängd??

  • elleave 14 oktober 2010

    Syltsocker är verkligen jättebra, men det använder man till sylt och marmelad. Men jag hittade det här receptet:

    http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=38&ProductPage=1&ProductID=9065&GroupID=62

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.