Nu behöver jag hjälp! Jag håller på att göra paradisäppelgelé ( vansinnigt härlig gelé för övrigt) och jag har alltid förut använt vanligt strösocker. Nu har jag hört att det ska gå mycket fortare och bättre om man använder syltsocker. Är det så? Och i så fall använder man samma mängd??
elleave14 oktober 2010
Syltsocker är verkligen jättebra, men det använder man till sylt och marmelad. Men jag hittade det här receptet:
Nu behöver jag hjälp! Jag håller på att göra paradisäppelgelé ( vansinnigt härlig gelé för övrigt) och jag har alltid förut använt vanligt strösocker. Nu har jag hört att det ska gå mycket fortare och bättre om man använder syltsocker. Är det så? Och i så fall använder man samma mängd??
Syltsocker är verkligen jättebra, men det använder man till sylt och marmelad. Men jag hittade det här receptet:
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=38&ProductPage=1&ProductID=9065&GroupID=62