Nu brinner det i knutarna... {excruciating}
Ska ha gäster imorgon kväll & tänkte bjuda på grillad halloumi med akaciahonung & rostade pinjekärnor som förrätt.....
Men.... Finns det något passande "grönt" som jag kan ha till...??? Tänkte göra uppläggningen på rucculasallad eller krispsallad, men vill allltså ha in ytterligare färg på tallriken.
Ska servera ett Chardonnay till & är rädd för att det blir "fel" om jag väljer fel tillbehör. Inbillar mig att jag bör akta mig föra syra... Kanske har jag fel. NÅGON SOM VET & KAN GE TIPS????????
elleave30 december 2012
Något fruktigt tycker jag passar till halloumi, det mesta funkar men tex melon, carambole, vindruvor eller kanske några stora blåbär? :)
Sen tror jag säkert du kan komplettera med en paprikaring eller cocktailtomat utan att det känns konstigt...
Hjortronplockarn30 december 2012
Spetspaprika brukar ju vara mild,söt och vackert röd, eller varför inte prova att "strössla" med granatäpple.
Nu brinner det i knutarna... {excruciating}
Ska ha gäster imorgon kväll & tänkte bjuda på grillad halloumi med akaciahonung & rostade pinjekärnor som förrätt.....
Men.... Finns det något passande "grönt" som jag kan ha till...??? Tänkte göra uppläggningen på rucculasallad eller krispsallad, men vill allltså ha in ytterligare färg på tallriken.
Ska servera ett Chardonnay till & är rädd för att det blir "fel" om jag väljer fel tillbehör. Inbillar mig att jag bör akta mig föra syra... Kanske har jag fel. NÅGON SOM VET & KAN GE TIPS????????
Något fruktigt tycker jag passar till halloumi, det mesta funkar men tex melon, carambole, vindruvor eller kanske några stora blåbär? :)
Sen tror jag säkert du kan komplettera med en paprikaring eller cocktailtomat utan att det känns konstigt...
Spetspaprika brukar ju vara mild,söt och vackert röd, eller varför inte prova att "strössla" med granatäpple.