Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

julmat

  • 17 december 2000

    Julaftonens mat är under kontroll men vad äter man juldagen och annandan?Något julmatigt men inte samma gamla julbord dag efter dag. Vill också ha tips om något enkelt och lättlagat till julaftonskvällen då man ätit mycket sötsaker och vill ha något salt.

  • 19 december 2000

    Vi äter alltid lutfisk på juldagen och kalkon på annandagen! Hoppas du tyckte det var bra förslag!

  • 22 december 2000

    Lutfisk juldagen och kyckling annandagen. Det är mager mat. Gillar man inte lutfisk då ta någon annan mager fisk, t ex torsk. Kyckling kan lagas på många sätt, ta av skinnet så är det magert kött.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.