Alla ni som är livrädda för att knäcken ska bli stenhård, eller att den ska behöva förvaras i kylskåp... införskaffa eder en bra stektermometer och koka smeten till 123 grader celsius. Då fastnar den perfekt i tänderna och kan förvaras i rumstemperatur... Låt för skojs skull 3-4 stjärnanis koka med och lägg i en nypa salt... Mmmm
2dl Socker
2dl Sirap
2dl Grädde
Så jäkla enkelt
Kakan19866 december 2011
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda och kommer gör så i 2 veckor till... {hypnotized}
Men detta låter liknande fast jag brukar hacka sötmandel och ha i också, för de som inte tål nötter har jag i ströbröd.
Men frågan är då om temperaturen ska sänkas lite eller om det blir för lite vätska, typ grädden menar jag då? Vad tror du?
boz19656 december 2011
Skrivet av Kakan1986 den 6 dec 2011
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda...
Blir inte det väldigt trångt? :DD
Kakan19866 december 2011
Skrivet av boz1965 den 6 dec 2011
Skrivet av Kakan1986 den 6 dec 2011
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda...
Blir inte det väldigt trångt? :DD
Jo, men det är faktiskt väldigt trångt.. :D vi har spritt ut våra tillhörigheter hos mina föräldrar, svärföräldrar och min faster och så bor vi då hos mina föräldrar tills vår julklapp är klar, vårt hus (L)
Cassiopeya6 december 2011
Skrivet av Kakan1986 den 6 dec 2011
Skrivet av boz1965 den 6 dec 2011
Skrivet av Kakan1986 den 6 dec 2011
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda...
Blir inte det väldigt trångt? :DD
Jo, men det är faktiskt väldigt trångt.. :D vi har spritt ut våra tillhörigheter hos mina föräldrar, svärföräldrar och min faster och så bor vi då hos mina föräldrar tills vår julklapp är klar, vårt hus (L)
boz1965! :DD haha
Kakan1986! Ah det låter ju supertrevligt :D God jul och lycka till med det nya huset {lashes}
Alla ni som är livrädda för att knäcken ska bli stenhård, eller att den ska behöva förvaras i kylskåp... införskaffa eder en bra stektermometer och koka smeten till 123 grader celsius. Då fastnar den perfekt i tänderna och kan förvaras i rumstemperatur... Låt för skojs skull 3-4 stjärnanis koka med och lägg i en nypa salt... Mmmm
2dl Socker
2dl Sirap
2dl Grädde
Så jäkla enkelt
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda och kommer gör så i 2 veckor till... {hypnotized}
Men detta låter liknande fast jag brukar hacka sötmandel och ha i också, för de som inte tål nötter har jag i ströbröd.
Men frågan är då om temperaturen ska sänkas lite eller om det blir för lite vätska, typ grädden menar jag då? Vad tror du?
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda...
Blir inte det väldigt trångt? :DD
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda...
Blir inte det väldigt trångt? :DD
Jo, men det är faktiskt väldigt trångt.. :D vi har spritt ut våra tillhörigheter hos mina föräldrar, svärföräldrar och min faster och så bor vi då hos mina föräldrar tills vår julklapp är klar, vårt hus (L)
Jag hittar faktiskt inte det knäckrecept jag brukar använda, kan ha att göra med att jag bor i en flyttlåda...
Blir inte det väldigt trångt? :DD
Jo, men det är faktiskt väldigt trångt.. :D vi har spritt ut våra tillhörigheter hos mina föräldrar, svärföräldrar och min faster och så bor vi då hos mina föräldrar tills vår julklapp är klar, vårt hus (L)
boz1965! :DD haha
Kakan1986! Ah det låter ju supertrevligt :D God jul och lycka till med det nya huset {lashes}