Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakhäll elektrisk

  • ThomasP 1 mars 2009

    Är det någon som har erfarenhet av en elektrisk bakhäll????

  • morsan123 2 mars 2009

    Jag har en norskhäll ca 60 cm i diameter och den bakar jag uteslutande tunnbröd på blir inte riktigt lika bra som i bagarstugan men helt okej bröd, även hårt bröd går bra att baka där.:p

  • catrinee 14 april 2009

    Jag har under många år lånat en sån häll vid jul och bakat jättegott bröd. En variant av tunnvörtbröd som blir fantastiskt gott. Mycket populärt bland barnen. Jag tänkte faktiskt önska mej en häll i present. Jag är sugen på att göra annat än bröd. Steka grönsaker, pannkakor lär vara bra.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.