Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

bröd med matsoda

  • reginal 15 mars 2012

    Bakade bröd med soda och inget fel på smaken men det luktar så illa. Är det av sodan? ingen jäst i degen alls....

  • The_mama97mia 15 mars 2012

    Du menar bikarbonat? I så fall är svaret ja, det kan dofta ammmoniak...

  • reginal 15 mars 2012

    Skrivet av mama97mia den 15 mar 2012

    Du menar bikarbonat? I så fall är svaret ja, det kan dofta ammmoniak...

  • margitkallgren 15 mars 2012

    Ett litet tips till Regina. Jag hade slut på bicarbonaten en gång och tog då dubbel mängd bakpulver. Resultatet blev riktigt bra och jag slapp lukten!
    Mvh Margit

  • reginal 15 mars 2012

    Tack för informationen, tror nog inte att jag använder bicarbonat flere gånger.
    Kram Regina

  • Roggan 15 mars 2012

    Skrivet av mama97mia den 15 mar 2012

    Du menar bikarbonat? I så fall är svaret ja, det kan dofta ammmoniak...


    Hmm... det är väl hjorthornsalt som luktar ammoniak...?!
    Bikarbonat bildar ju koldioxid och det är luktlöst.
    o_O

  • The_mama97mia 15 mars 2012

    Roggan, du har nog rätt!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.