Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Luftigt surdegsbröd

  • rolfrodert 13 mars 2012

    Vad göra för att få surdegsbrödet riktigt luftigt??

  • Roggan 13 mars 2012

    Jag har testat att sätta i lite vanlig jäst (1/4 eller 1/8 pkt). Då brukar det bli luftigare.

  • Amika 14 mars 2012

    Försök att låta bli röra degen så lite som möjligt. Ingen knådning m.m. Utan blanda ihop degen med alla ingredienser du ska ha i, låt den jäsa, dela upp den i så många delar du vill ha, lägg gärna delarna i mjölade jäskorgar och jäs igen. Grädda. :)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.