Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjol sorter

  • tanjakits 15 december 2011

    Hej,
    Jag sitter har i Africa och laser alla yummy matbrods recept - sarskilt sa har till Jul - finns det nagon lista pa mjol sorter och deras smak / egenskaper - och om i sana fall - nagon som vet deras engelska namn?
    Vanligen,
    Miss Kits

  • Sven2000 28 december 2011

    http://folkets-lexikon.csc.kth.se/folkets/

  • svengelsk 28 december 2011

    Vetemjöl = strong white flour, grahamsmjöl = wholemeal bread flour, rågmjöl = rye flour, rågsikt = hälften rågmjöl och hälften vetemjöl, dinkel = spelt, är det jag går efter.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.