Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varför hård skorpa på matbröd?

  • jefk 12 oktober 2010

    Ja, som rubriken lyder; varför blir det en hård yta på en del matbröd, men mjuk yta på andra??

  • asasto 13 oktober 2010

    Ofta beror det på bakvätskan .
    baka på vatten = hård skorpa
    baka på mjölk = mjuk skorpa

  • wildlife 13 oktober 2010

    Pensla med vatten = hård skorpa
    Pensla med mjölk = mjuk skorpa

    Kallna utan duk = hård skorpa
    Kallna under duk = mjuk skorpa

    Mycket som spelar in... {curl-lip}

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.