Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Ja, som rubriken lyder; varför blir det en hård yta på en del matbröd, men mjuk yta på andra??
Ofta beror det på bakvätskan . baka på vatten = hård skorpa baka på mjölk = mjuk skorpa
Pensla med vatten = hård skorpa Pensla med mjölk = mjuk skorpa Kallna utan duk = hård skorpa Kallna under duk = mjuk skorpa Mycket som spelar in... {curl-lip}
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Ja, som rubriken lyder; varför blir det en hård yta på en del matbröd, men mjuk yta på andra??
Ofta beror det på bakvätskan .
baka på vatten = hård skorpa
baka på mjölk = mjuk skorpa
Pensla med vatten = hård skorpa
Pensla med mjölk = mjuk skorpa
Kallna utan duk = hård skorpa
Kallna under duk = mjuk skorpa
Mycket som spelar in... {curl-lip}