Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cassava aka Yuca aka Manioc

  • Eery 14 augusti 2010

    Nån som testat den här konstiga knölen? Hur smakar den? Vilka kryddor passar till? Ska den kokas hel eller i bitar?
    I butiken stog det att den ska koka i 30 minuter för att den är giftig... men inget mer{question}

    Nån som har tips?

  • The_mama97mia 14 augusti 2010

    Inte för att göra reklam för annan matsida, gud förbjude , men Tasteline hade flera recept med Manioc/cassava.

  • Eery 14 augusti 2010

    Tack{blowkiss} är aldrig på ..eh där längre sen jag hittade MK

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.