Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

egna quornprodukter?

  • Gothic_Girl 27 november 2008

    Någon som vet hur man kan göra sina ega quornprodukter? Typ sådana som säljs i affärerna som färdiga quornfiléer och quornbiffar. menar den ljusa quornen.

  • Feffy 27 november 2008

    Nu har jag bara arbetat med den torkade quornen för många år sedan i högstadiet (min arbetskamrat var veggo) och vad jag mins kunde vi göra det mesta som alla andra gjorde. Kan tänka mig att man borde kunna göra biffar bara man använder rätts sorts produkter att binda quornen med. Kan nog bli en aning svårare att steka och få dem att hålla formen dock tror jag. Men det är det med vanliga färrsbiffar med tycker jag.

    Eftersom jag inte använder quorn själv nu så är det här inget som jag är säker på utan spekulerar mest. Har nämligen gått i tankarna på att skaffa quorn.

  • elpatron 27 november 2008

    kan detta va ngt? http://www.vegetariskt.com/quorn.asp

  • unnunn 28 november 2008

    Inte för att det hjälper, men detta är intressant för den som vill veta mer om "egen" quorn. Alla verkar tycka något...

    http://www.alternativ.nu/smf/index.php?topic=31042.msg307647#msg307647

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.