Vid semester på Gotland i somras serverades de godaste småfranska jag ätit. Vid förfrågan fick jag veta att de innehöll
majskorn på burk. Det skall alltså inte vara majsmjöl utan vetemjöl i.
Dessutom vill jag efterlysa fårsmäcka med hela senapsfrön i.
Hoppas på tur!
Gruvan
holmstedt20 februari 2009
Hoppas det här receptet påminner om de delikata biffar du efterlyser.Receptet är till 2 portioner.
LAMMFÄRSBLANDNING:
300 g lammfärs
3/4 dl ströbröd
1 dl mjölk
2 tsk senapsfrön (kan stötas lite lätt för mer smak)
1/2 tsk salt
peppar
Vid semester på Gotland i somras serverades de godaste småfranska jag ätit. Vid förfrågan fick jag veta att de innehöll
majskorn på burk. Det skall alltså inte vara majsmjöl utan vetemjöl i.
Dessutom vill jag efterlysa fårsmäcka med hela senapsfrön i.
Hoppas på tur!
Gruvan
Hoppas det här receptet påminner om de delikata biffar du efterlyser.Receptet är till 2 portioner.
LAMMFÄRSBLANDNING:
300 g lammfärs
3/4 dl ströbröd
1 dl mjölk
2 tsk senapsfrön (kan stötas lite lätt för mer smak)
1/2 tsk salt
peppar