Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Franskbröd med majskorn

  • margitkallgren 30 januari 2009

    Vid semester på Gotland i somras serverades de godaste småfranska jag ätit. Vid förfrågan fick jag veta att de innehöll
    majskorn på burk. Det skall alltså inte vara majsmjöl utan vetemjöl i.

    Dessutom vill jag efterlysa fårsmäcka med hela senapsfrön i.
    Hoppas på tur!
    Gruvan

  • holmstedt 20 februari 2009

    Hoppas det här receptet påminner om de delikata biffar du efterlyser.Receptet är till 2 portioner.
    LAMMFÄRSBLANDNING:
    300 g lammfärs
    3/4 dl ströbröd
    1 dl mjölk
    2 tsk senapsfrön (kan stötas lite lätt för mer smak)
    1/2 tsk salt
    peppar

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.