Blev bjuden på middag av en vännina häromdagen och då åt vi en helt underbar middag, jag bad om att få receptet vilket jag fick, men på engelska. Det var tydligen någon amerikansk sajt hon hade hittat det på (Rachael Rays).
Men nu till min fråga, skulle någon vänlig skäl vilja översätta receptet till mig? Testade att översätta det med google transelate men det gick inte så bra ^^
Biffsteken:
6 vitlöksklyftor
½ kopp jungfruolivolja
2 pounds biffstek (ca 0.9 kg)
Salt och grovmalen svartpeppar
1 msk mjöl
1/4 kopp lagrad balsamvinäger
1 kopp köttbuljong
Några nävar babyspenat eller ruccola
4 portioner
Riv vitlöken och blanda den med olivoljan. Använd sedan oljan till marinad för köttet i 30 minuter. Skaka av överflödig olja och stek sedan köttet i en het panna, salta och peppra. Stek tills köttet är medium rare och låt sedan köttbitarna vila medan du gör själva såsen.
Häll lite av den överblivna vitlöksoljan i pannan och rör ut med mjölet. Låt koka i 1 minut. Vispa ner balsamvinägern och köttbuljongen i redningen, smaka av med salt och peppar och koka tills såsen tjocknar. Skär upp steken ovanpå såsen och spenaten eller ruccolan. Servera med gnocci.
Gnocci:
1 pound gnocci (0.45 kg)
4 msk smör
8 salviablad
Salt och malen svartpeppar
En gnutta muskot
1/4 kopp riven parmesanost
4 portioner
Koka gnoccin i saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Medan gnoccin kokar smälter du smöret på medelväme och lägger sedan i salviabladen i cirka 1 minut tills de är krispiga och fina. Blanda salviasmöret med den kokta gnoccin och kryddorna. Strö över parmesanosten.
Blev bjuden på middag av en vännina häromdagen och då åt vi en helt underbar middag, jag bad om att få receptet vilket jag fick, men på engelska. Det var tydligen någon amerikansk sajt hon hade hittat det på (Rachael Rays).
Men nu till min fråga, skulle någon vänlig skäl vilja översätta receptet till mig? Testade att översätta det med google transelate men det gick inte så bra ^^
http://secure.rachaelrayshow.com/food/recipes/garlic-hanger-steak-balsamic-pan-gravy/
http://www.rachaelrayshow.com/food/recipes/sage-butter-gnocchi/
(recepten hänger ihop)
Biffsteken:
6 vitlöksklyftor
½ kopp jungfruolivolja
2 pounds biffstek (ca 0.9 kg)
Salt och grovmalen svartpeppar
1 msk mjöl
1/4 kopp lagrad balsamvinäger
1 kopp köttbuljong
Några nävar babyspenat eller ruccola
4 portioner
Riv vitlöken och blanda den med olivoljan. Använd sedan oljan till marinad för köttet i 30 minuter. Skaka av överflödig olja och stek sedan köttet i en het panna, salta och peppra. Stek tills köttet är medium rare och låt sedan köttbitarna vila medan du gör själva såsen.
Häll lite av den överblivna vitlöksoljan i pannan och rör ut med mjölet. Låt koka i 1 minut. Vispa ner balsamvinägern och köttbuljongen i redningen, smaka av med salt och peppar och koka tills såsen tjocknar. Skär upp steken ovanpå såsen och spenaten eller ruccolan. Servera med gnocci.
Gnocci:
1 pound gnocci (0.45 kg)
4 msk smör
8 salviablad
Salt och malen svartpeppar
En gnutta muskot
1/4 kopp riven parmesanost
4 portioner
Koka gnoccin i saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Medan gnoccin kokar smälter du smöret på medelväme och lägger sedan i salviabladen i cirka 1 minut tills de är krispiga och fina. Blanda salviasmöret med den kokta gnoccin och kryddorna. Strö över parmesanosten.
Tillägg: en kopp är cirka 2,4 dl
man bugar och bockar, tack så jätte mycket! :D