Nu när sommaren är här så bjuder jag gärna på halvtinade hallon från frysen och en klick Kesella dessert (vanilj eller jordgubblime) och så pudrar jag över lite muscovadosocker och så njuter jag - så gott! men.... så kommer jag att tänka på en grej - Vad i hela världen kan jag mer använda Kesella Dessert till??? Har nån nåt' förslag?
Kesella lime-jordgubb är jättegott till kladdkaka istället för grädde:-)
monac21 juni 2008
gott till fruktsallad!
Mmmmm,för oss som vill snåla lite på socker & fett!
Har inget specifikt recept på nått så...men det är en "smidig -höjdaere" s.a.s.
Säker gott till alla kakor/tårtor med choklad i!
Ska bli spännande om någon har något X-tra spännande smak-experiment att delge oss:)
Den är jättegod! Jag kom på att jag inte lagt in den tidigare. :)
Smulpajen22 juni 2008
Varför inte till våfflor istället för grädde? Vi äter ofta Creme Fraiché och sylt på våfflor, det är supergott. I Norge äter man Römme till våfflor som liknar vår Creme Fraiché, aldrig grädde.
Tinak22 juni 2008
Kika in på www.arla.se och gör en receptsök på kesella vanilj respektive jordgubb/lime, finns flera smarriga recept där, provat några men inte lagt ut dom här än.
Nu när sommaren är här så bjuder jag gärna på halvtinade hallon från frysen och en klick Kesella dessert (vanilj eller jordgubblime) och så pudrar jag över lite muscovadosocker och så njuter jag - så gott! men.... så kommer jag att tänka på en grej - Vad i hela världen kan jag mer använda Kesella Dessert till??? Har nån nåt' förslag?
ett gott och snabblagat tips
Bär och keselladessert
Kesella lime-jordgubb är jättegott till kladdkaka istället för grädde:-)
gott till fruktsallad!
Mmmmm,för oss som vill snåla lite på socker & fett!
Har inget specifikt recept på nått så...men det är en "smidig -höjdaere" s.a.s.
Säker gott till alla kakor/tårtor med choklad i!
Ska bli spännande om någon har något X-tra spännande smak-experiment att delge oss:)
Till rabarber paj!(Y)
Frusen sommartårta med maräng
Den är jättegod! Jag kom på att jag inte lagt in den tidigare. :)
Varför inte till våfflor istället för grädde? Vi äter ofta Creme Fraiché och sylt på våfflor, det är supergott. I Norge äter man Römme till våfflor som liknar vår Creme Fraiché, aldrig grädde.
Kika in på www.arla.se och gör en receptsök på kesella vanilj respektive jordgubb/lime, finns flera smarriga recept där, provat några men inte lagt ut dom här än.