Är det någon som har tips på nyttigt fredagsmys för vuxna och barn tillsammans? Vi har börjat tröttna på gurk-, paprika- och morotsstavar (som vi dessutom har till middagen)...
Prova detta, kanske inte JÄTTEnyttigt, men bättre än godis och chips iallafall...
Klipp en fullkornstortilla i "snibbar", pensla med lite olivolja och pudra på favoritkryddan (chilipulver, torkad vitlök, aromat, grillkrydda, peppar...you name it)
Lägg på plåt och grädda i 225-250 graders ugn, ganska högt upp, 3-5 min. Ta ut dem när de är lite bruna, men passa så de inte bränner.
Lycka till!
//tulle
enAnnan27 mars 2008
Precis som MammaModesty kör vi ofta med plock.
Till vardags kan det bli just grönsaksstavar, oststavar o nån god skinka.
Till helgen har vi kanske salami, skinka, oliver, crostini med tapenade, räkor.
Är det någon som har tips på nyttigt fredagsmys för vuxna och barn tillsammans? Vi har börjat tröttna på gurk-, paprika- och morotsstavar (som vi dessutom har till middagen)...
vi brukar äta detta med lite vitlöksbröd till...
Plocktallrik
Vem har inte tröttnat på grönsaker o dipp? :p
Prova detta, kanske inte JÄTTEnyttigt, men bättre än godis och chips iallafall...
Klipp en fullkornstortilla i "snibbar", pensla med lite olivolja och pudra på favoritkryddan (chilipulver, torkad vitlök, aromat, grillkrydda, peppar...you name it)
Lägg på plåt och grädda i 225-250 graders ugn, ganska högt upp, 3-5 min. Ta ut dem när de är lite bruna, men passa så de inte bränner.
Lycka till!
//tulle
Precis som MammaModesty kör vi ofta med plock.
Till vardags kan det bli just grönsaksstavar, oststavar o nån god skinka.
Till helgen har vi kanske salami, skinka, oliver, crostini med tapenade, räkor.