Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drömjobb och stor utmaning för den matintresserade – Måltidschef för Skurups kommun!

 • AgnessM 3 oktober 2016

  Workplace description

  Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

  Tjänsten ingår som en del i Serviceförvaltningen, som bl.a. ansvarar för teknisk service, gata/park, VA, planenheten, fritid och måltidsservice.

  Work description

  Skurups kommuns Måltidsservice verksamhet består av 16 tillagningskök samt ett mottagnings-kök som lagar maten i kommunens skolor, förskolor och äldreboende. Som måltidschef ansvarar du för att planera, leda, samordna och utveckla måltidsservice verksamhet, organisation och ledarskap och att utnyttja resurserna på ett optimalt sätt. Till din hjälp har du en bitr. kostchef och en måltidsstrateg.
  I arbetet ingår att genom ett resultatorienterat, långsiktigt och strategiskt arbetssätt skapa struktur, sammanhang och tydliga framtidsvisioner för verksamheten. Du ingår i Serviceförvaltningens ledningsgrupp.
  Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat.
  • Ledningsansvar för hela verksamheten.
  • Budgetansvar.
  • Personalansvar som t.ex. medarbetarsamtal/lönesamtal, personalärende och rekryteringar.
  • Upphandlingar
  • Faktura- och administrativ hantering.
  • Utvecklingsfrågor inom mat och måltider
  • Verkställa politiska beslut

  Qualifications

  Vi söker dig som vill jobba innovativt där kommuninvånarnas bästa alltid står i centrum. Verksamheten kräver ett tydligt och framåtsträvande ledarskap med tydligt kundfokus samt förmåga att använda resurserna så effektivt som möjligt. Du bör ha en högskoleexamen som kostekonom/kostvetare eller likvärdig utbildning samt längre dokumenterad erfarenhet som ledare med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Förmåga att bygga relationer, kommunicera och samverka måste vara en naturlig del i ledarskapet. Vi arbetar företrädesvis i olika teamsammansättningar, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann, kvalitetsmedveten samt positiv med hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort krävs.
  Experience required.

  Scope of employment

  Form of employment: Permanent employment
  Scope: Full-time

  Application

  Last application date: 10/28/2016
  Reference number: A612599

  Contact

  Contact person

  Fredrik Bengtsson, Tf Förvaltningschef
  0411-536128

  Union representative

  Fackliga företrädare nås via Skurups kommuns växel
  0411-536000

  Ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/03f35a67c30a

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.