Drömjobb och stor utmaning för den matintresserade – Måltidschef för Skurups kommun!
AgnessM3 oktober 2016
Workplace description
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.
Tjänsten ingår som en del i Serviceförvaltningen, som bl.a. ansvarar för teknisk service, gata/park, VA, planenheten, fritid och måltidsservice.
Work description
Skurups kommuns Måltidsservice verksamhet består av 16 tillagningskök samt ett mottagnings-kök som lagar maten i kommunens skolor, förskolor och äldreboende. Som måltidschef ansvarar du för att planera, leda, samordna och utveckla måltidsservice verksamhet, organisation och ledarskap och att utnyttja resurserna på ett optimalt sätt. Till din hjälp har du en bitr. kostchef och en måltidsstrateg.
I arbetet ingår att genom ett resultatorienterat, långsiktigt och strategiskt arbetssätt skapa struktur, sammanhang och tydliga framtidsvisioner för verksamheten. Du ingår i Serviceförvaltningens ledningsgrupp.
Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat.
• Ledningsansvar för hela verksamheten.
• Budgetansvar.
• Personalansvar som t.ex. medarbetarsamtal/lönesamtal, personalärende och rekryteringar.
• Upphandlingar
• Faktura- och administrativ hantering.
• Utvecklingsfrågor inom mat och måltider
• Verkställa politiska beslut
Qualifications
Vi söker dig som vill jobba innovativt där kommuninvånarnas bästa alltid står i centrum. Verksamheten kräver ett tydligt och framåtsträvande ledarskap med tydligt kundfokus samt förmåga att använda resurserna så effektivt som möjligt. Du bör ha en högskoleexamen som kostekonom/kostvetare eller likvärdig utbildning samt längre dokumenterad erfarenhet som ledare med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Förmåga att bygga relationer, kommunicera och samverka måste vara en naturlig del i ledarskapet. Vi arbetar företrädesvis i olika teamsammansättningar, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann, kvalitetsmedveten samt positiv med hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort krävs.
Experience required.
Scope of employment
Form of employment: Permanent employment
Scope: Full-time
Application
Last application date: 10/28/2016
Reference number: A612599
Contact
Contact person
Fredrik Bengtsson, Tf Förvaltningschef
0411-536128
Union representative
Fackliga företrädare nås via Skurups kommuns växel
0411-536000
Workplace description
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.
Tjänsten ingår som en del i Serviceförvaltningen, som bl.a. ansvarar för teknisk service, gata/park, VA, planenheten, fritid och måltidsservice.
Work description
Skurups kommuns Måltidsservice verksamhet består av 16 tillagningskök samt ett mottagnings-kök som lagar maten i kommunens skolor, förskolor och äldreboende. Som måltidschef ansvarar du för att planera, leda, samordna och utveckla måltidsservice verksamhet, organisation och ledarskap och att utnyttja resurserna på ett optimalt sätt. Till din hjälp har du en bitr. kostchef och en måltidsstrateg.
I arbetet ingår att genom ett resultatorienterat, långsiktigt och strategiskt arbetssätt skapa struktur, sammanhang och tydliga framtidsvisioner för verksamheten. Du ingår i Serviceförvaltningens ledningsgrupp.
Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat.
• Ledningsansvar för hela verksamheten.
• Budgetansvar.
• Personalansvar som t.ex. medarbetarsamtal/lönesamtal, personalärende och rekryteringar.
• Upphandlingar
• Faktura- och administrativ hantering.
• Utvecklingsfrågor inom mat och måltider
• Verkställa politiska beslut
Qualifications
Vi söker dig som vill jobba innovativt där kommuninvånarnas bästa alltid står i centrum. Verksamheten kräver ett tydligt och framåtsträvande ledarskap med tydligt kundfokus samt förmåga att använda resurserna så effektivt som möjligt. Du bör ha en högskoleexamen som kostekonom/kostvetare eller likvärdig utbildning samt längre dokumenterad erfarenhet som ledare med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Förmåga att bygga relationer, kommunicera och samverka måste vara en naturlig del i ledarskapet. Vi arbetar företrädesvis i olika teamsammansättningar, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann, kvalitetsmedveten samt positiv med hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort krävs.
Experience required.
Scope of employment
Form of employment: Permanent employment
Scope: Full-time
Application
Last application date: 10/28/2016
Reference number: A612599
Contact
Contact person
Fredrik Bengtsson, Tf Förvaltningschef
0411-536128
Union representative
Fackliga företrädare nås via Skurups kommuns växel
0411-536000
Ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/03f35a67c30a