Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inköpare av frukt/grönt sökes till Linas Matkasse

 • AgnessM 1 december 2016

  Om jobbet

  Linas Matkasse fortsätter att växa och behöver utöka sin inköpsfunktion med ännu en vass inköpare. Som inköpare hos oss kommer du ha möjlighet att utveckla dina produktkunskaper inom livsmedel och vara en del av ett expansivt och framåtblickande organisation. Är du den affärsdrivna och handlingskraftiga person vi söker?

  Om oss

  Linas Matkasse skapar en skönare vardag och underlättar för familjer som vill laga god, sund och varierad mat. Vi är marknadsledande inom branschen för matkassar på nätet och vi befinner oss i en fortsatt kraftig tillväxtfas. Koncernen omsätter drygt 1 miljard kronor. Sedan starten 2008 har vi vuxit enormt, men den familjära känslan av ett litet företag finns kvar! Den sitter i väggarna och vi tar väl hand om den. Det är högt i tak och vi har en genuint god stämning. Vi gillar varandra och att komma till jobbet. Läs gärna mer på www.linasmatkasse.se.

  Tjänsten

  Som inköpare på Linas Matkasse har du nära samarbete med företagets menyteam i olika frågor rörande planering, optimering av inköp och tillgång av produkter till de framtagna menyerna.

  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  * ansvarig för inköp av frukt och grönt
  * ansvar och genomförande av löpande inköpsarbete till Linas matkassar
  * kontakt med leverantörer, produktion, logistik och internt
  * förhandlingar med leverantörer kring pris, kampanj och sortiment
  * uppföljning och optimering av resultat samt utveckling av inköpsprocesser
  * delaktig i att etablera nya såväl som långsiktiga affärsrelationer
  * allmän orderadministration och uppföljning
  * Reklamationsuppföljning
  * Uppdatering av frukt och grönt-priser och sortiment i vårt affärssystem (Visma)

  Vem är du?

  Vi söker dig som har stor erfarenhet av inköp, varuplanering och har en god förståelse för dagligvarumarknaden. Du har god förhandlingsvana, goda produktkunskaper inom livsmedel och då speciellt frukt och grönt. Vi ser att du kommer från leverantörsledet och har stor erfarenhet av inköpsarbete inom frukt och grönt, van vid upphandlingar.

  Du har ett stort intresse för att utveckla och förbättra våra inköpsprocesser som bidrar till ökad lönsamhet. Du förstår vikten av en positiv kundupplevelse och är lyhörd för kundens krav och behov. Du har vana att arbeta i affärssystem (Visma-erfarenhet är meriterande).

  Som person är du flexibel, handlingskraftig och trivs med att lösa problem. Du är van att arbeta självständigt men trivs även i roller där du tillsammans med andra får nå uppsatta mål. Vi ser även att du är affärsdriven, stresstålig, noggrann och servicemässig i ditt sätt.

  Välkommen med din ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/5f4a059d3d23

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.