Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Macaron

  • jollo10 28 mars 2012

    Hej!

    I påsk tänkte jag göra macarons

    Och jag undrar om ni har några bra tips när man skall göra de?

    Bra receptet på macaron, eller fyllningar?

    Ge alla tips ni har, behöver verkligen hjälp

    Tack på förhand

    MvH
    Jonas

  • husmusen88 28 mars 2012

    Vadå när?
    Macarons är tidskrävande, och får absolut inte stressas med, då blir det ingenting.
    Det här receptet kanske är intressant? Fyllningen kan man ju ändra som man vill.
    http://www.matklubben.se/recept/chokladmacarons_98498.html

  • jollo10 29 mars 2012

    Någon gång nästa vecka eller om två veckor

    Mer tips!

  • jollo10 30 mars 2012

    PUFF!

  • Lunchdax 30 mars 2012

    Sök på macarons i receptsamlingen. Det finns flera recept som har fått mycket bra betyg.

    Tips från mig är att sikta (sila) mandelmjölet, och prova att slå plåten lätt i bordet så får de inte en "pigg" uppepå. Ett annat tips är att låta macaronsen vila ett tag på plåten innan de gräddas. Vakta noga.

    Lycka till!

  • Countrygirl 30 mars 2012

    Det finns en hemsida där man får många bra tips om man vill baka macaroons kolla den.
    http://enbaknordsbekannelser.blogspot.se/2011/07/franska-frestelser.html
    Sedan har Leila många bra tips på fyllningar mm.
    http://www.recept.nu/1.307664/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/leilas_franska_macarons

    Lycka till!

  • Cassiopeya 30 mars 2012

    Jag har ett recept på saffransmakroner med apelsinkrämsfyllning. De är farligt goda :) Passar väl bra till påsk också då de är gula;)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.