Och jag undrar om ni har några bra tips när man skall göra de?
Bra receptet på macaron, eller fyllningar?
Ge alla tips ni har, behöver verkligen hjälp
Tack på förhand
MvH
Jonas
husmusen8828 mars 2012
Vadå när?
Macarons är tidskrävande, och får absolut inte stressas med, då blir det ingenting.
Det här receptet kanske är intressant? Fyllningen kan man ju ändra som man vill.
http://www.matklubben.se/recept/chokladmacarons_98498.html
jollo1029 mars 2012
Någon gång nästa vecka eller om två veckor
Mer tips!
jollo1030 mars 2012
PUFF!
Lunchdax30 mars 2012
Sök på macarons i receptsamlingen. Det finns flera recept som har fått mycket bra betyg.
Tips från mig är att sikta (sila) mandelmjölet, och prova att slå plåten lätt i bordet så får de inte en "pigg" uppepå. Ett annat tips är att låta macaronsen vila ett tag på plåten innan de gräddas. Vakta noga.
Lycka till!
Countrygirl30 mars 2012
Det finns en hemsida där man får många bra tips om man vill baka macaroons kolla den.
http://enbaknordsbekannelser.blogspot.se/2011/07/franska-frestelser.html
Sedan har Leila många bra tips på fyllningar mm.
http://www.recept.nu/1.307664/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/leilas_franska_macarons
Lycka till!
Cassiopeya30 mars 2012
Jag har ett recept på saffransmakroner med apelsinkrämsfyllning. De är farligt goda :) Passar väl bra till påsk också då de är gula;)
Hej!
I påsk tänkte jag göra macarons
Och jag undrar om ni har några bra tips när man skall göra de?
Bra receptet på macaron, eller fyllningar?
Ge alla tips ni har, behöver verkligen hjälp
Tack på förhand
MvH
Jonas
Vadå när?
Macarons är tidskrävande, och får absolut inte stressas med, då blir det ingenting.
Det här receptet kanske är intressant? Fyllningen kan man ju ändra som man vill.
http://www.matklubben.se/recept/chokladmacarons_98498.html
Någon gång nästa vecka eller om två veckor
Mer tips!
PUFF!
Sök på macarons i receptsamlingen. Det finns flera recept som har fått mycket bra betyg.
Tips från mig är att sikta (sila) mandelmjölet, och prova att slå plåten lätt i bordet så får de inte en "pigg" uppepå. Ett annat tips är att låta macaronsen vila ett tag på plåten innan de gräddas. Vakta noga.
Lycka till!
Det finns en hemsida där man får många bra tips om man vill baka macaroons kolla den.
http://enbaknordsbekannelser.blogspot.se/2011/07/franska-frestelser.html
Sedan har Leila många bra tips på fyllningar mm.
http://www.recept.nu/1.307664/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/leilas_franska_macarons
Lycka till!
Jag har ett recept på saffransmakroner med apelsinkrämsfyllning. De är farligt goda :) Passar väl bra till påsk också då de är gula;)