Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Miljö- och livsmedelsinspektör sökes till Nykvarns kommun

 • AgnessM 23 november 2016

  Arbetsuppgifter
  Huvudsakliga arbetsuppgifter är miljö- och hälsoskyddstillsyn enligt miljöbalken samt livsmedelstillsyn vid offentliga verksamheter och företag samt viss tillsyn enligt andra lagar. Därutöver innebär tjänsten att arbeta med information inom de olika verksamhetsområdena samt deltagande i olika projekt.

  Beroende på dina kunskaper och tidigare erfarenheter bestäms dina arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Vi erbjuder dig som vill jobba som miljö- och hälsoskyddsinspektör ett utåtriktat arbete med många kontaktytor. Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår verksamhet och där har du som medarbetare en central roll och ett stort ansvar.

  Kvalifikationer
  Vi utökar nu miljöenheten och söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör/livsmedelsinspektör eller har annan likvärdig högskoleutbildning. Du behöver ha goda kunskaper i miljöbalken, förvaltningsrätt och tillsynsmetodik.
  Erfarenhet från handläggning, tillsyn och övrigt myndighetsinriktat arbete är meriterande. För tjänsten krävs körkort.

  Personliga egenskaper:
  Som person är det viktigt att du är van att arbeta självständigt, vara kreativ och ha förmåga att ta egna initiativ. Eftersom du har mycket kontakt med människor och fattar beslut som påverkar många så ska du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör ha förmågan att skapa förtroende och samtidigt visa respekt genom sakligt, korrekt och empatiskt bemötande. Som inspektör är det viktigt att kunna planera och prioritera sina arbetsuppgifter och du är en god administratör. För att uppskatta arbetet behöver du trivas med att omväxlande vara ute mycket på tillsyn.

  Flera olika fackliga organisationer kan vara aktuella, var vänlig kontakta Nykvarns kundcenter för att bli direktkopplad till aktuell företrädare.

  Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/c89e9282baca

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.