Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Receptkreatör sökes till Linas Matkasse

 • AgnessM 23 januari 2017

  Vi söker en erfaren receptkreatör och skribent som är intresserad av att skapa sunda, goda och lättlagade recept. Du blir en del av ett kreativt menyteam på Linas Matkasse som utvecklar nya recept, provlagar maten till de olika matkassarna och skriver texter som rör mat. Vill du arbeta med inspirerande matlagning? Är du kreativ i både tanke och text? Sök då tjänsten redan idag!

  VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

  Du kommer att vara en del av vårt skickliga menyteam bestående av 10 personer och utifrån nordiska näringsrekommendationer arbeta med att skapa goda, sunda och lättlagade recept som förenklar många människors vardag. Tjänsten ger utrymme för både kreativitet och skapande. Linas Matkasse erbjuder dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en spännande bransch.

  DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  Som receptkreatör kommer du att ha ansvar över en egen matkasse, från idéstadiet till provlagning och korrekturläsning. I rollen ingår det att:

  - Planera, komponera och ansvara för matkassens recept
  - Skapa recept med utgångspunkt från den aktuella matkassens profil, dess budget och säsong
  - Provlaga de framtagna recepten
  - Författa tydliga veckomenyer
  - Korrekturläsa recept

  ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

  Tjänsten är tillsvidare med start under mars 2017. Du kommer att vara placerad i härliga lokaler på vårt kontor i Spånga. Tjänsten är på heltid.

  VEM ÄR DU?

  Vi söker dig som har en gedigen kunskap om mat och hälsa och som även kan uttrycka dig väl i skrift på svenska eftersom du kommer att författa noggranna och inspirerade veckomenyer. Du har en högskoleutbildning inom kost och hälsa, exempelvis utbildad kostvetare, dietist, kock eller liknande. Vi söker dig som har minst 3 års relevant yrkeserfarenhet. Du kan tidigare ha arbetat som matskribent med vana att skriva recept för tidningar. Du har intresse och kunnande att både skapa nya recept och arbeta med texter.

  Som person är du strukturerad, organiserad, idérik och har ett passionerat intresse för mat eftersom du kommer att ansvara för att planera och komponera matkassens olika recept. Du har en förmåga att se helheten i det du gör och kan hantera många saker samtidigt. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ men som även är en duktig lagarbetare eftersom du kommer jobba i ett nära samarbete med vårt menyteam.

  INTRESSERAD?

  Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast via [email protected] Märk ansökan Receptkreatör. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR ansvarig Lotta Barclay [email protected]

  Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/2b0483213f0d

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.