Jag vill veta vad ni som ensamma lagar för mat. Jag vill inte ha färdiglagad som bara värms. Och inte för mycket rester.
farmoringer19 februari 2008
När jag är ensam hemma, äter jag mycket rotfruktsfräs. Älskar det....Eller annan grönsaksfräs. Passar till både fisk och kött..
Legoli19 februari 2008
Enkelt att använda kycklingfilé eller laxfilé i färdiga portionsbitar
tantdrake19 februari 2008
Jag lagar allt jag tycker om! Ibland gör jag bara 1 - 2 portioner - mängderna ingredienser är ju bara att minska - ibland gör jag "normala" 4 - 6 portioner och gör matlådor att ha i frysen under arbetsperioderna, (Jobbar bara nätter och har inte lust laga mat innan jobbet när jag vaknar)
Men ledigveckorna....(L)...då njuter jag av nylagad mat! Men aldrig att jag avstår nåt jag är sugen på för att jag har singelhushåll...nejnej. Tänk mindre mängder bara så slipper du färdigköpta enportionare som smakar (N)....Lycka till!
MatAnders19 februari 2008
Jag lagar som om det va två-3 st hemma sen åker resten med i matlåda men brukar passa på att göra rejäla stotkok på helgerna så slipper man ställa sig och laga varje dag.
Jag vill veta vad ni som ensamma lagar för mat. Jag vill inte ha färdiglagad som bara värms. Och inte för mycket rester.
När jag är ensam hemma, äter jag mycket rotfruktsfräs. Älskar det....Eller annan grönsaksfräs. Passar till både fisk och kött..
Enkelt att använda kycklingfilé eller laxfilé i färdiga portionsbitar
Jag lagar allt jag tycker om! Ibland gör jag bara 1 - 2 portioner - mängderna ingredienser är ju bara att minska - ibland gör jag "normala" 4 - 6 portioner och gör matlådor att ha i frysen under arbetsperioderna, (Jobbar bara nätter och har inte lust laga mat innan jobbet när jag vaknar)
Men ledigveckorna....(L)...då njuter jag av nylagad mat! Men aldrig att jag avstår nåt jag är sugen på för att jag har singelhushåll...nejnej. Tänk mindre mängder bara så slipper du färdigköpta enportionare som smakar (N)....Lycka till!
Jag lagar som om det va två-3 st hemma sen åker resten med i matlåda men brukar passa på att göra rejäla stotkok på helgerna så slipper man ställa sig och laga varje dag.