Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vad avses

  • popik 10 december 2013

    När det står i ett inläggningsrecept att det ska vara 1-2-3 lag ska det då vara 12% eller 24% ättika? {struggle}

  • DoctorWho 10 december 2013

    Inläggningsättika är 6 % ättika = 1 del 12% ättika + 1 del vatten ELLER 1 del 24% + 3 delar vatten.
    Tex 2 dl inläggningsättika = 1 dl 12% + 1 dl vatten.
    Hoppas detta hjälper. Jag brukar alltid försiktigt smaka av lagen ifall den har blivit för stark eller för svag.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.