Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Restaurangtips Manhattan/New York?

 • lintanbubblan 14 oktober 2008

  Ska dit i november med min 14-årige son. Behöver tips på bra, prisvärda matställen (lunch/ middag). Planet Hollywood och Hard Rock Café har sonen redan paxat.

 • Smulpajen 14 oktober 2008

  Skrivet av lintanbubblan den 14 okt 2008

  Ska dit i november med min 14-årige son. Behöver tips på bra, prisvärda matställen (lunch/ middag). Planet Hollywood och Hard Rock Café har sonen redan paxat.

  Hard Rock café är ett måste. Dom har god mat och mycket nostalgi där mitt rockhjärta bultar lite fortare(Y) Även Starbucks och Pret kräver besök varje dag om man älskar kaffe. Helt underbara Latte. Om sonen inte dricker kaffe kan han dricka deras lika goda choklad. Pret har ett större utbud än Starbucks av sandwich, sallader och annat gott. http://www.pret.com/us/ På 60 Broad street, ett stenkast från Wall street, kan du dessutom komponera din egen sandwich med massor av läckerheter.
  Restauranger finns överallt. Själv är jag svag för mexikanskt. Men är man i USA ska man absolut äta riktiga hamburgare. Vid Time Square finns en restaurang som serverar riktiga hemgjorda hamburgare som är sååå goda(L) Tyvärr minns jag inte vad stället heter :'(

 • lotteb 2 november 2008

  Om ni åker till Brooklyn så måste ni ha Nathans famous Hotdogs! Du kan nog hitta dem på nätet, Central Park är fint dagtid att gå runt i och the Boathouse har en restaurang. Vet inte hur maten är men du kan nog läsa reviews på internet lätt. Men den är vid den lilla sjön i Central Park och jag ville alltid stanna men vi var alltid på väg någonstans. Ta en kryssning förbi Lady Liberty och hör lite om historia och hur allt belv NY - över gatan från parken där båtarna går ifrån finns ett Starbucks om du blir kaffe sugen. Ta en buss ner till båtarna från central park så kan du see alla distrikten och nerför Broadway : ) Själv stannar jag till vid svenska kyrkan när jag är i NY för lite svenskt fika! Det blir inte ofta för jag är en lantlig själ nu för tiden och storstaden verkar större varje år men va kul att hälsa på för er!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.