Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes

  • 5 augusti 2000

    Vad gör ni för goda matiga crêpes? Jag behöver tips!

  • 7 augusti 2000

    Antingen kan du hacka crabsticks och blanda med creme fraiche och hackad scharlottenlök.Annars kan du steka svamp i olivolja och lök och blanda med creme fraiche.Båda är mycket goda fyllningar! Om du vill kan du strö över riven ost ost sätta dem i ugnen en stund före servering.

  • 8 augusti 2000

    Ädelcrepes - ca 4 port:Smet:3 ägg1 1/2 dl vetemjöl1/2 tsk salt3 1/2 dl mjölkFyllning:100 g ädelost75 g smör100 g hackade valnötterVispa samman mjölken med mjölet och tillsätt äggen och saltet. Rör till en jämn smet.Grädda ca 8 tunna pannkakor i lite matfett. Mosa osten och arbeta samman den med smöret. Tillsätt hackade valnötter. Fördela fyllningen på pannkakorna. Rulla ihop dem. Gratinera dem i 225° varm ugn ca 12 minuter.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.