Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

fondeu

  • 11 december 2004

    jag har fått en foundeugryta i present. skulle vilja ha några bra recept som jag skulle kunna göramvh agneta

  • jaj78 18 november 2007

    Viktigt gör en kraftig buljong använd fond och grönsaker om du ska ha nötkött låt buljongen koka länge. ha ett par olika såser att doppa i rödvin, aioli, ört creme fraiche, tomat salsa och olika slags smör vad man nu gillar.
    alla slags fileér är gott men blanda inte fisk och kött till samma buljong. Färska championer och olika slags paprikor fukar också bra. Ha gärna potatisgratäng till och frasigt bröd. Tänk bara på att det är ingen mat om man är stressad att fondua tar tid.

  • nettan121 18 november 2007

    vi använder alltid majsolja att fodua i,luktar inte så mycket som andra oljor.Rostas ä mört och gott att fondua,likaså typ fläskfilè,min moster brukar ha fasan och hästkött oxå.Olika grönsaker,svamp,lök.Bananer ä gudomligt gott att fondua,dela dom i 2.Vi har alltid sallad,chips till å baguette.Det godaste ja vet är att blanda majonäs med HP-sås(original),alla blandar på sin egen tallrik,och doppar maten i.Doppa bananen oxå,vilken smakupplevelse;)

  • kocken22 3 april 2008

    Hej!
    Fondue e ju så himla gott. Hittade recept från min favoritsida (internetkokboken.se) Det är ifs bara ostfondue men det e ju inte fy skam heller...

    http://www.internetkokboken.se/fondue.htm


    Här kommer en annan länk till fondue:

    http://receptfavoriter.se/mat-recept-vin/fondue-fonduerecept-kottfondue-ostfondue-recept.html

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.