Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolapaj!

  • 8 april 2000

    Mmmmm...Pajdeg3 dl gräddmjölk3 ägg1 msk mjöl4 dl hackad persilja, basilika, chili100 g riven ost50 g gorgonzolakryddorLåt degen vila en stund efter gräddning. Vispa ihop ägg, gräddmjölk och tillsätt övriga ingredienser. Rör sist ut gorgonzolan med lite mjölk att blanda i. Fyll pajskalet med den härliga fyllningen, grädda i 25 min i 200C.Vissa kan sen skryta med bättre lunch än de andra i personalrummet...Maria

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.