Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxomlindad torsk som förrätt, men vad ska jag ha till den?

  • anna_jyre 17 juni 2016

    Jag ska bjuda på middag imorgon och tänkte göra torsk med rökt lax runt som man steker i smör och serverar med en kall sås. Jag har aldrig gjort den som förrätt förut utan som en varmrätt (huvudrätt), då har jag serverat den med färskpotatis och grillad sparris. Men som en förrätt så ska det ju inte vara så mycket och så tungt. Har någon något tips?

    Bara koka 3 mini färskpotatisar? Eller vad tänker ni?

    Jag ska laga filé provançal till huvudrätt

    Och frozen cheesecake till dessert

    Tack på förhand!

    // Anna

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.