Laxomlindad torsk som förrätt, men vad ska jag ha till den?
anna_jyre17 juni 2016
Jag ska bjuda på middag imorgon och tänkte göra torsk med rökt lax runt som man steker i smör och serverar med en kall sås. Jag har aldrig gjort den som förrätt förut utan som en varmrätt (huvudrätt), då har jag serverat den med färskpotatis och grillad sparris. Men som en förrätt så ska det ju inte vara så mycket och så tungt. Har någon något tips?
Bara koka 3 mini färskpotatisar? Eller vad tänker ni?
Jag ska bjuda på middag imorgon och tänkte göra torsk med rökt lax runt som man steker i smör och serverar med en kall sås. Jag har aldrig gjort den som förrätt förut utan som en varmrätt (huvudrätt), då har jag serverat den med färskpotatis och grillad sparris. Men som en förrätt så ska det ju inte vara så mycket och så tungt. Har någon något tips?
Bara koka 3 mini färskpotatisar? Eller vad tänker ni?
Jag ska laga filé provançal till huvudrätt
Och frozen cheesecake till dessert
Tack på förhand!
// Anna