Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marockanska citroner

  • Mum 18 september 2010

    Är det nån som gjort Marockanska inlagda citroner?
    Jag är precis klar med min första omgång.
    I mitt recept stod det att man skulle skära bort fruktköttet.Kan det vara så och isåfall ska man ta bort det vita som man gör på pomeransskal?
    Tips på användning.Hoppas någon vet/kan .{question}

  • sasja 21 november 2010

    Jag gjorde för många år se men jag skar inte bort någonting! Jag satte fram till allt kött, även till köttgrytor var det gott, men det är klart det beror ju på hur mycket man gillar dom! Lycka till och berätta gärna hur det blev, Sandra

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.