Är det nån som gjort Marockanska inlagda citroner?
Jag är precis klar med min första omgång.
I mitt recept stod det att man skulle skära bort fruktköttet.Kan det vara så och isåfall ska man ta bort det vita som man gör på pomeransskal?
Tips på användning.Hoppas någon vet/kan .{question}
sasja21 november 2010
Jag gjorde för många år se men jag skar inte bort någonting! Jag satte fram till allt kött, även till köttgrytor var det gott, men det är klart det beror ju på hur mycket man gillar dom! Lycka till och berätta gärna hur det blev, Sandra
Är det nån som gjort Marockanska inlagda citroner?
Jag är precis klar med min första omgång.
I mitt recept stod det att man skulle skära bort fruktköttet.Kan det vara så och isåfall ska man ta bort det vita som man gör på pomeransskal?
Tips på användning.Hoppas någon vet/kan .{question}
Jag gjorde för många år se men jag skar inte bort någonting! Jag satte fram till allt kött, även till köttgrytor var det gott, men det är klart det beror ju på hur mycket man gillar dom! Lycka till och berätta gärna hur det blev, Sandra