Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

päronkräm (äpple)

  • Jilliii 11 oktober 2009

    plockat lite päron.. o lite äpple.. hade tänkt att göra päronkräm.. någon som gjort detta?
    hur och vad ska man tänka på? bra recept?

    vill hitta på nått kul med äpplena också, plockat lite av de med

  • Jilliii 11 oktober 2009

    puff

  • AnneNi 12 oktober 2009

    Jag brukar blanda äpple och päron när jag gör kräm. Jag brukar skala och dela frukterna i bitar (ganska små). Sen kokar jag i kanske lika mycket vatten tills frukten är mjuk. Jag redar av med potatismjöl utrört i lite vatten och låter precis koka upp, sen tar jag av grytan från värmen. Till sist smaksätter jag med malen kanel och russin. Supergott!
    Lycka till!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.