Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Studentmingel

  • janase 9 maj 2008

    ngn som har tips på ngt att stoppa i ansiktet till champagnen ?

  • The_mama97mia 9 maj 2008

    Minipajer.... Gör små pajer i folieform, går utmärkt att förbereda o du kan ha vilken pajfyllning som helst, det brukar sitta fint med ngt lite salt o gott till skumpan.

  • lenajeanette 9 maj 2008

    Varför inte detta;

    Champange tilltugg

  • Disen 17 maj 2008

    Kaske det här....

    Baconlindade oliver. Eller nachochips med en tunn salamiskiva och riven ost.

    Allt gör du ju i ugnen och det ska ätas kallt. Jag har gjort det många gånger och det har klart blivit 2 favoriter.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.