jag äter dom "bara" råa och i sallad och dylikt
va gör du?
15 kr för två STORA knippen på Coop EXTRA idag
Måd
anluk4 maj 2008
Är gott att ha i potatissallad, tror jag har ett par recept med potatissallad med rädisor bland mina recept. Annars är det ju råa och i sallad man har det. Gott även att skiva och har på mackan tycker jag.
The_mama97mia4 maj 2008
Äter dom som godis. Doppa i lite Herbamare....
Tillberga5 maj 2008
undrar om man kan koka och äta med smör :'(
zonale5 maj 2008
På smörgås och i sallader. Har aldrig testat något annat.
evaldo5 maj 2008
Använder rädisor i sallader och i grönsaksgratänger samt på ostmackan.
farmoringer5 maj 2008
Har dom bara i sallader.. Jättegott i nypotaissallad som man bara har en god vinigrett på...Rädisor, potatis, rödlök och kanske lite kapris. Vinigrett smaksatt med senap...
The_mama97mia5 maj 2008
Smörslungade rädisor, eller smörsvängda rädisor är ngt man ser ibland i lite lyxigare recept. Men koka tror jag inte på TIllberga... Fram med pannan o smöret o slunga loss!
:)
zudette5 maj 2008
Men hur mycket smakar rädisor man köper egentligen? - Är det skillnad på när under året man köper dem????? Har köpt nån gång men blivit så besviken - smakar INGENTING jämfört med de rädisor man drog upp i mammas såbänkar och rengjorde direkt i gräset - mmmmm........ det var barndomssommar, det....
SaraW5 maj 2008
Jag slänger ibland med ett par rädisor i långpannan när jag gör ugnsrostade rotfrukter. De kan vara lite svåra att spetsa på gaffeln, men smakar jättegott lätt rostade. Annars äter jag dem på mackan eller i salladen. Även gott tillbehör till smabons favoritsoppa, krämig ostsoppa.
Glitterfia5 maj 2008
Som jag sökt och sökt :o Hittar det inte... :'(
Jag hade ett annorlunda recept på rädisor. Ger inte upp än men om jag inte minns helt fel så skulle man koka dem en kort stund (typ förvälla) och sen slå någon marinad över eller om det var smör. Jag har inte gett upp än, ska fortsätta söka. :D
Blev ju själv så attans nyfiken :p
Tänk om jag kastat det :'(
Glitterfia5 maj 2008
Tjoho :D
Hittade det men det är inte utprovat.
Om du provar det kan du väl skriva och tala om hur det blev :p
Rädisor
Koka dem 3-4 minuter
sväng dem med lite smör och strö flingsalt över.
Tillberga6 maj 2008
Skrivet av Glitterfia den 5 maj 2008
Tjoho :D
Hittade det men det är inte utprovat.
Om du provar det kan du väl skriva och tala om hur det blev :p
Rädisor
Koka dem 3-4 minuter
sväng dem med lite smör och strö flingsalt över.
de skall jag prova i dag
TACK
skriver sen och talar om hur de smakade
Tillberga6 maj 2008
nu har jag ätit kokta rädisor
dom blev lite bleka och "fula" i färgen
men jag åt dem med smör och salt som kokta rädbetor
och de var inte alls dumt
gillar du nykokta rödbetor med smör och salt så är detta värt att pröva
Måd
enAnnan7 maj 2008
Precis vad jag tänkte skriva Måd. :)
Att de tappar färg, men smakar jättegott.
Jag har dem i en kasslergryta under mina recept, och tillsätter ibland rädisor till andra grytor med kött eller fisk i.
kickiekblad9 maj 2008
använder det till sallad potaissallad å äter dom råa .. på mackor med purjolök e åxå gott:)
..RÄDISOR?
jag äter dom "bara" råa och i sallad och dylikt
va gör du?
15 kr för två STORA knippen på Coop EXTRA idag
Måd
Är gott att ha i potatissallad, tror jag har ett par recept med potatissallad med rädisor bland mina recept. Annars är det ju råa och i sallad man har det. Gott även att skiva och har på mackan tycker jag.
Äter dom som godis. Doppa i lite Herbamare....
undrar om man kan koka och äta med smör :'(
På smörgås och i sallader. Har aldrig testat något annat.
Använder rädisor i sallader och i grönsaksgratänger samt på ostmackan.
Har dom bara i sallader.. Jättegott i nypotaissallad som man bara har en god vinigrett på...Rädisor, potatis, rödlök och kanske lite kapris. Vinigrett smaksatt med senap...
Smörslungade rädisor, eller smörsvängda rädisor är ngt man ser ibland i lite lyxigare recept. Men koka tror jag inte på TIllberga... Fram med pannan o smöret o slunga loss!
:)
Men hur mycket smakar rädisor man köper egentligen? - Är det skillnad på när under året man köper dem????? Har köpt nån gång men blivit så besviken - smakar INGENTING jämfört med de rädisor man drog upp i mammas såbänkar och rengjorde direkt i gräset - mmmmm........ det var barndomssommar, det....
Jag slänger ibland med ett par rädisor i långpannan när jag gör ugnsrostade rotfrukter. De kan vara lite svåra att spetsa på gaffeln, men smakar jättegott lätt rostade. Annars äter jag dem på mackan eller i salladen. Även gott tillbehör till smabons favoritsoppa, krämig ostsoppa.
Som jag sökt och sökt :o Hittar det inte... :'(
Jag hade ett annorlunda recept på rädisor. Ger inte upp än men om jag inte minns helt fel så skulle man koka dem en kort stund (typ förvälla) och sen slå någon marinad över eller om det var smör. Jag har inte gett upp än, ska fortsätta söka. :D
Blev ju själv så attans nyfiken :p
Tänk om jag kastat det :'(
Tjoho :D
Hittade det men det är inte utprovat.
Om du provar det kan du väl skriva och tala om hur det blev :p
Rädisor
Koka dem 3-4 minuter
sväng dem med lite smör och strö flingsalt över.
Tjoho :D
Hittade det men det är inte utprovat.
Om du provar det kan du väl skriva och tala om hur det blev :p
Rädisor
Koka dem 3-4 minuter
sväng dem med lite smör och strö flingsalt över.
de skall jag prova i dag
TACK
skriver sen och talar om hur de smakade
nu har jag ätit kokta rädisor
dom blev lite bleka och "fula" i färgen
men jag åt dem med smör och salt som kokta rädbetor
och de var inte alls dumt
gillar du nykokta rödbetor med smör och salt så är detta värt att pröva
Måd
Precis vad jag tänkte skriva Måd. :)
Att de tappar färg, men smakar jättegott.
Jag har dem i en kasslergryta under mina recept, och tillsätter ibland rädisor till andra grytor med kött eller fisk i.
använder det till sallad potaissallad å äter dom råa .. på mackor med purjolök e åxå gott:)