Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma sallader?

  • 21 september 2000

    Vad har ni för förslag, tips och recept på varma sallader? De känns ju lite mer matiga än kalla.

  • 23 september 2000

    Man kan faktiskt vända lite olika salladsvarianter, ruccola och annat med lite spenat, lök och vitlök i varm olivolja och det blir jättegott. Kanske lite nystekt kycklingfilé i?

  • 23 september 2000

    Man kan ju lägga nystekta krutonger eller skaldjur på en kall sallad. Det är gott med varma sallader. Vet du vad du mer kan göra. Lägg en massa grönsaker i en form (tomater, ´sallad, lök, paprika, vitlök, aubergine...) ringla över lite olja och balsamvinäger och in i ugnen en stund! Det blir lite "roligare" än bara en grönsallad vid sidan om. Den kan man också piffa till med lite pesto, ost eller vad man nu känner för.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.