Vad har ni för förslag, tips och recept på varma sallader? De känns ju lite mer matiga än kalla.
23 september 2000
Man kan faktiskt vända lite olika salladsvarianter, ruccola och annat med lite spenat, lök och vitlök i varm olivolja och det blir jättegott. Kanske lite nystekt kycklingfilé i?
23 september 2000
Man kan ju lägga nystekta krutonger eller skaldjur på en kall sallad. Det är gott med varma sallader. Vet du vad du mer kan göra. Lägg en massa grönsaker i en form (tomater, ´sallad, lök, paprika, vitlök, aubergine...) ringla över lite olja och balsamvinäger och in i ugnen en stund! Det blir lite "roligare" än bara en grönsallad vid sidan om. Den kan man också piffa till med lite pesto, ost eller vad man nu känner för.
Vad har ni för förslag, tips och recept på varma sallader? De känns ju lite mer matiga än kalla.
Man kan faktiskt vända lite olika salladsvarianter, ruccola och annat med lite spenat, lök och vitlök i varm olivolja och det blir jättegott. Kanske lite nystekt kycklingfilé i?
Man kan ju lägga nystekta krutonger eller skaldjur på en kall sallad. Det är gott med varma sallader. Vet du vad du mer kan göra. Lägg en massa grönsaker i en form (tomater, ´sallad, lök, paprika, vitlök, aubergine...) ringla över lite olja och balsamvinäger och in i ugnen en stund! Det blir lite "roligare" än bara en grönsallad vid sidan om. Den kan man också piffa till med lite pesto, ost eller vad man nu känner för.