Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wraps förslag

  • 29 september 2000

    Det verkar så bra att ta med wraps till jobbet. Hur gör man dem och vad ska man ha i?

  • 3 oktober 2000

    Detta recept är höstigt och smarrigt!200 g dovhjortsstek, stekt och strimlad2 fänkålsståndca 1 dl majonnäsrivet skal av 1 apelsinsalt, grovmalen svartpeppar4 tortillabröd eller mjuka tunnbrödAnsa fänkålen och hyvla den mycket tunt. Blanda med finstrimlad stek och majonnäs. Smaka av med apelsinskal, salt och peppar. Gör gärna fyllningen en stund i förväg, så hinner alla smaker utvecklas. Värm bröden i 175° ugn i ett par minuter. Fördela fyllningen mitt på brödens övre halva. Vik in botten och rulla ihop. Aluminiumfolie eller smörpapper runt gör rullen lättare att handskas med. Servera rullarna nygjorda.

  • 3 oktober 2000

    Gott gott gott!4 schnitzlar1 påse wokgrönsaker, ca 375 g1 msk japansk soja2-3 msk sweet chili 2 msk sesamfrön8 små tortillaStrimla och stek schnitzlarna, woka grönsakerna. Rör ner soja, sweet chili och sesamfrön. Fördela schnitzlar och grönsaker på tortillabröden. Rulla ihop.Smaklig spis!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.