Det verkar så bra att ta med wraps till jobbet. Hur gör man dem och vad ska man ha i?
3 oktober 2000
Detta recept är höstigt och smarrigt!200 g dovhjortsstek, stekt och strimlad2 fänkålsståndca 1 dl majonnäsrivet skal av 1 apelsinsalt, grovmalen svartpeppar4 tortillabröd eller mjuka tunnbrödAnsa fänkålen och hyvla den mycket tunt. Blanda med finstrimlad stek och majonnäs. Smaka av med apelsinskal, salt och peppar. Gör gärna fyllningen en stund i förväg, så hinner alla smaker utvecklas. Värm bröden i 175° ugn i ett par minuter. Fördela fyllningen mitt på brödens övre halva. Vik in botten och rulla ihop. Aluminiumfolie eller smörpapper runt gör rullen lättare att handskas med. Servera rullarna nygjorda.
3 oktober 2000
Gott gott gott!4 schnitzlar1 påse wokgrönsaker, ca 375 g1 msk japansk soja2-3 msk sweet chili 2 msk sesamfrön8 små tortillaStrimla och stek schnitzlarna, woka grönsakerna. Rör ner soja, sweet chili och sesamfrön. Fördela schnitzlar och grönsaker på tortillabröden. Rulla ihop.Smaklig spis!
Det verkar så bra att ta med wraps till jobbet. Hur gör man dem och vad ska man ha i?
Detta recept är höstigt och smarrigt!200 g dovhjortsstek, stekt och strimlad2 fänkålsståndca 1 dl majonnäsrivet skal av 1 apelsinsalt, grovmalen svartpeppar4 tortillabröd eller mjuka tunnbrödAnsa fänkålen och hyvla den mycket tunt. Blanda med finstrimlad stek och majonnäs. Smaka av med apelsinskal, salt och peppar. Gör gärna fyllningen en stund i förväg, så hinner alla smaker utvecklas. Värm bröden i 175° ugn i ett par minuter. Fördela fyllningen mitt på brödens övre halva. Vik in botten och rulla ihop. Aluminiumfolie eller smörpapper runt gör rullen lättare att handskas med. Servera rullarna nygjorda.
Gott gott gott!4 schnitzlar1 påse wokgrönsaker, ca 375 g1 msk japansk soja2-3 msk sweet chili 2 msk sesamfrön8 små tortillaStrimla och stek schnitzlarna, woka grönsakerna. Rör ner soja, sweet chili och sesamfrön. Fördela schnitzlar och grönsaker på tortillabröden. Rulla ihop.Smaklig spis!