Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

av misstag upptinat andbröstfileer

  • AHM123 8 maj 2009

    I måndags blev de av misstag upptinat andbröstfilèer jag lade i marinad i går kväll med soja ,olja, vinäger och salt och så för ...en ..... tror ni man kan äta detta väl stekt idag?????

  • MatAnders 8 maj 2009

    Ja det kan inte vara någon fara med om, du känner ju med en gång om det inte smakar fräscht.(Y)

  • AHM123 8 maj 2009

    oj vad överskattat det var med and..... smakade ....lever.....fast lever tycker jag om men konsistensen var lever och lite till lever..... nja !!!!

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.