I måndags blev de av misstag upptinat andbröstfilèer jag lade i marinad i går kväll med soja ,olja, vinäger och salt och så för ...en ..... tror ni man kan äta detta väl stekt idag?????
MatAnders8 maj 2009
Ja det kan inte vara någon fara med om, du känner ju med en gång om det inte smakar fräscht.(Y)
AHM1238 maj 2009
oj vad överskattat det var med and..... smakade ....lever.....fast lever tycker jag om men konsistensen var lever och lite till lever..... nja !!!!
I måndags blev de av misstag upptinat andbröstfilèer jag lade i marinad i går kväll med soja ,olja, vinäger och salt och så för ...en ..... tror ni man kan äta detta väl stekt idag?????
Ja det kan inte vara någon fara med om, du känner ju med en gång om det inte smakar fräscht.(Y)
oj vad överskattat det var med and..... smakade ....lever.....fast lever tycker jag om men konsistensen var lever och lite till lever..... nja !!!!