Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brödfantasin tryter!

  • 4 april 2001

    Söker tips på hur jag kan variera brödets utseende. Jag har tröttnat på rosenbröd.

  • 5 april 2001

    Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för brödens utseende och innehåll.Lagar du en morotssoppa, så kan det ju vara kul att forma dem som en morot. Tja kanske lite överdrivet, men runda, ovala, trekantiga osv med olika "strössel" i form av örter, ost eller dyl blir läckert.

  • 5 april 2001

    Varför inte göra bokstäver. De kommer ju att jäsa ihop och bli lite bulliga men det gör kanske inget. Istället för att skriva placeringskort kan man lägga initialerna i form av bröd på tallriken.

  • 6 april 2001

    På ett bröllop fick vi hjärtebröd. De var uttryckta med pepparkaksformar. Jättefina med lite sesamfrön på. Du kan ju använda andra pepparkaksformar också.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.