Söker tips på hur jag kan variera brödets utseende. Jag har tröttnat på rosenbröd.
5 april 2001
Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för brödens utseende och innehåll.Lagar du en morotssoppa, så kan det ju vara kul att forma dem som en morot. Tja kanske lite överdrivet, men runda, ovala, trekantiga osv med olika "strössel" i form av örter, ost eller dyl blir läckert.
5 april 2001
Varför inte göra bokstäver. De kommer ju att jäsa ihop och bli lite bulliga men det gör kanske inget. Istället för att skriva placeringskort kan man lägga initialerna i form av bröd på tallriken.
6 april 2001
På ett bröllop fick vi hjärtebröd. De var uttryckta med pepparkaksformar. Jättefina med lite sesamfrön på. Du kan ju använda andra pepparkaksformar också.
Söker tips på hur jag kan variera brödets utseende. Jag har tröttnat på rosenbröd.
Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för brödens utseende och innehåll.Lagar du en morotssoppa, så kan det ju vara kul att forma dem som en morot. Tja kanske lite överdrivet, men runda, ovala, trekantiga osv med olika "strössel" i form av örter, ost eller dyl blir läckert.
Varför inte göra bokstäver. De kommer ju att jäsa ihop och bli lite bulliga men det gör kanske inget. Istället för att skriva placeringskort kan man lägga initialerna i form av bröd på tallriken.
På ett bröllop fick vi hjärtebröd. De var uttryckta med pepparkaksformar. Jättefina med lite sesamfrön på. Du kan ju använda andra pepparkaksformar också.