Ska göra en köttgryta med vitt vin men kommer inte till systemet. Vad kan jag byta ut det vita vinet mot?
Tacksam för hjälp
The_mama97mia6 februari 2009
I affärer brukar du kunna hitta matlagningsvin.
Annars är väl citron vanligt att ersätta med?
festmaten6 februari 2009
Finns matlagningsvin, som motsvarar både rött o vitt vin.
Men du har kanske ingen butik heller just i närheten? Och då vet faktiskt inte jag heller.......
systeryster6 februari 2009
I fiskrecept funkar det att byta ut mot citron och lite extra vatten.Osäker på om det går med kötträtt?
Har du bjudit gäster eller törs du prova?:o
LaJefa6 februari 2009
Lite äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger och vatten tror jag skulle fungera bra...låt koka väl så att du får bort den syrligaste smaken. 1 msk vinäger + 5 msk vatten istället för 1 dl vitt vin.
Ska göra en köttgryta med vitt vin men kommer inte till systemet. Vad kan jag byta ut det vita vinet mot?
Tacksam för hjälp
I affärer brukar du kunna hitta matlagningsvin.
Annars är väl citron vanligt att ersätta med?
Finns matlagningsvin, som motsvarar både rött o vitt vin.
Men du har kanske ingen butik heller just i närheten? Och då vet faktiskt inte jag heller.......
I fiskrecept funkar det att byta ut mot citron och lite extra vatten.Osäker på om det går med kötträtt?
Har du bjudit gäster eller törs du prova?:o
Lite äppelcidervinäger eller vitvinsvinäger och vatten tror jag skulle fungera bra...låt koka väl så att du får bort den syrligaste smaken. 1 msk vinäger + 5 msk vatten istället för 1 dl vitt vin.
Lycka till!