Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chimchurri?

  • 22 augusti 2001

    På restaurangen där vi brukar äta serverar de chimchurri till kötträtter. Hur gör man den röran? Det är supergott!

  • 27 augusti 2001

    Jag håller med, det är verkligen gott!2 1/2 dl olja1 3/4 dl rödvinsvinäger1 1/2 dl finhackad gul lök2 - 3 pressade vitlöksklyftor1 dl finhackad röd paprika1 dl finhackad grön paprika1 dl finhackad persilja2 - 3 tsk torkad oregano2 krm cayennepeppar,något stänk tabasco2 tsk salt1 1/2 - 2 krm nymalen svartpepparVispa ihop olja och vinäger i en bunke. Blanda ner den finhackade löken, pressa i vitlöksklyftorna och rör om väl. Blanda i resten av ingredienserna och smaka av. Låt Chimichurrin stå och dra i rumstemperatur några timmar så att de olika krydd- och grönsakssmakerna hinner gå ihop innan du börjar använda den.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.